:give_rose:
sunt invidioase,bre!ca noi putem vorbi mult si bine si ele nu :36_1_21:
da' nu mor caii cand vor cainii ase ca...:kuzya_01:
:36_1_21: :36_1_21: :36_1_21:
Stie Iman ea ce spune ....sincer vb fffff repede parca cineva pune piciorul pa acceleratie sau mai ceva ..
As dori sa o ascultati iintr-una din zile s isa vedeti daca intelegeti ceva:scenic: :scenic:
ABSOLUT CORECT :36_1_21:
Si pun pariu ca eu te inteleg...:give_rose: oricat de repede ai vorbi...sunt obisnuita,ca si tata e la fel ca mine...sau ma rog,eu sunt ca el...
stii ce a facut odata?era enervat la culme ca toata lumea ii zicea ca vorbeste prea repede si nu inteleg ce spune,asa ca a pus baiatu' mana si s-a inregistrat vorbind sa vada daca e asa...si surpriza!cand a ascultat caseta nici el nu se intelegea :36_1_21:
[QUOTE=iman_elsayed;19337]Trebuia sa adaugi si tu ceva:36_1_21: Dar tu deja ma intelegi , asa ca nu am probleme cu tine :36_1_21: :give_rose:
QUOTE]
:smile16: :smile16: gata eu am trecut "testul" asa ca poti vb orice si oricat de repede eu tot te voi intelege....mai este acolo si ceva care te poti intelege din juma' de cuvant :smile16: :smile16:
Fiin la traducere la franceza stii ne inregistram pe caseta ,si am observat si eu cat de repede vorbesc, parca nu termin un cuvant si incep altul . Stii uneori aveam dezavantaje :(
Vai si-amar de pielea celui care trebuia sa traduca sincronic si eu eram cea care citea :scenic: :scenic: Dar deh ma staduiam ff incet (dupa parerea mea :36_1_21: ) si rar sa citesc , nmai rar ca nici nu se putea , fiindca de mine depindea nota celuilalt care traduce. Ori citeam prea incet , ori prea repede :36_1_21: Cate observatii am avut din partea profesoarei:scenic: Dar pe la dezbateri era bine , imi sustineam punctul de vedere , ceilalti desigur nu se auzeau, ca pe langa faptul ca vorbesc repede , vorbesc si tare :scenic:
Asta e...:confused: