Originally Posted by
sara
:salam:
Allah calauzeste pe calea cea dreapta pe cine voieste , subhanAllah .
Am sa o spun o "poveste " adevarata , petrecuta in Egypt cu aproximativ un an in urma .
Era o prefesoara crestina , care preda religia crestina intr-o scoala din Egypt { nu stiu sigur daca-i in Cairo } . Era impotriva musulmanilor , nu-i suporta , nu vruia sa aiba de a face cu ei , nu vruia sa-i vada . Timp de 13 ani le vb copiilor despre crestinism , de adevarata religie din punctul ei de vedere . Pana cand , intr-o zi la scoala , copiilor musulmani li sau dau Qurane . Ea " ia " un Quran , pe care il ascunde in geanta . Tine geanta numai langa ea , de frica ca sa nu se uite cineva in ea , ii era frica de parca avea o bomba in geanta . Ajunge acasa , pune Quranul in dulap , inchide cu cheia . Dupa ce-i dorm copiii si afla ca sotul ei nu vine peste noapte acasa , are o inmormantare in alt oras , se inchide in camera , si vrea sa citeasca din Quran , sa le arate musulmanilor " lucrurile gresite " din el . SubhanAllah , cand deschide Quranul , o lumina ii apare in fata , ii lumineaza fata , numai vede nimic , atipeste pe loc , in vis vede oameni imbracati in alb care spun : Labaika Allahu labaik , la baika la sherika lah , etc . Cand se trezeste aude Athan , instantaneu raspunde , subhanAllah , ea care nu vruia sa auda de Islam , repeta Azthanul , il stia .
SubhanAllah , Al hamdulillah , Allah Akbar !
Si-a parasit sotul , si-a lasat copiii mari cu el , ea a luat decat pe cel mic care are cativa anisori , si sta la o prietena musulmana , care sa oferit sa o cazeze .
A spus ca nu isi doreste nimic , este de ajuns ca Allah ia daruit Islamul .
P.S. Scuzati-ma ptr offtopic , dar am auzit aceasta intamplare recent , mi-a palcut , si m-am gandit sa o impartaseasc cu voi .
La illaha illa ALLAH , Mahammed rasul Allah !