Hannen, sanatate piticelor!!!! :smile26: :smile26:
Printable View
Hannen, sanatate piticelor!!!! :smile26: :smile26:
DRUM BUN,INSALLAH SA AJUNGI CU BINE IN EGYPT.CASA DE PIATRA SI COPII FRUMOSI.:give_rose: :give_rose: :give_rose:
:salam:
Iubita mea , cea de la Ambasada ti-a raspuns corect , actul se elibereaza pe loc , dar in ROMANA , iar tu nu ai ce face cu el in romana , isi trebuie tradus . Ei elebereaza acte in romana atat , nici in engleza nu elibereaza , stiu 100% .
Si poate o intrebi si pe Meebed cate drumuri a facut , cate acte , stampile , i-au trebuit . Saraca nici pana acum nu a reusit sa isi depuna actele ptr casatorie .
Allah sa te ajute sa termini cu actele cat mai repede posibil .
Salam alaikum...
Stiu ca nu se elibereaza decat in romana acel act, ca trebuie tradus, legalizat si asa mai departe... asta e, insha'Allah sa mearga totul rapid, cel putin...
Despre Meebed, parca stiam ca nu se mai casatoreste .. sau am inteles eu gresit?:confused:
:002:
Draga Hayah stau si ma gandesc la situatia voastra ca ma bucuram si eu cand cineva ma ajuta si o sa fie greu sa traduci din rom in araba un document in Egipt , poate la Ambasada dar nustiu cu cat. Cand sotul meu a vrut sa traduca la un birou invitatia i-a spus 100 $ si in 2 saptamani. As vrea totusi sa-ti dau o idee. Fa-ti un act ( aici in Basarabia se face) despre strea civila precum ca nu esti casatorita . Acest document il legalizezi la MAE apoi il traduci in araba apoi iarasi il legalizezi (copia) si apoi la ambasada Egiptului. Eu asa am facut la toate documentele de care am avut nevoie in Egypt. Daca ai timp cred ca se poate. Cel de Religie eu stiu ca ei il accepta pe cel de la moschee in araba. Daca ceva mai spui o data Shahada si-l iei de la Al-Azhar. Ma gandesc si eu asa ca sa aveti mai putin de umblat acolo si sa petreceti mai mult timp impreuna dupa casatorie ca apoi este foarte grea despartirea.
Numai bine si bafta
Allah ma'akum
Salam
Draga Imanikka, esti o draguta ca te gandesti asa la timpul nostru... sa fie chiar asa de greu de tradus un act?? Eu oricum, am scos acea adeverinta de celibatar de la starea civila din romania, o sa o traduc in araba si o supralegalizez, pt. orice eventualitate.. dar ma costa cam 100 dolari toata treaba asta :( ( 50ron traducerea, 50 ron supralegalizarea, si 160 ron stampilele ambasadei....) plus ca am atat de alergat prin bucuresti pt. ele.... zau ca nu mai stiu cum s-o dau sa fie bine... sper macar sa gasesc un traducator acolo.. insha'Allah
:salam:
Nu am emotionalul cu trasul parului , ca asa fac eu acum . :36_1_21:
Mai fetelor , eu parca postases chestia cu traducerea :scenic:
Cred ca la bani nu-i mare diferenta , iar la drumuri ceva de genul Zamelek { ambasada } , New Cairo { translator } si iar zamalek legalizarea . Cu putin noroc se fac in 2 zile , daca translatorul este liber si poate sa faca in cateva ore .
Daca vrei sa stii preturile exact zi-mi si sun eu la ambasada si ma interesez .
Allah sa fie cu voi . :give_rose:
Salamu alaikum,
Iti multumesc, Sara pt. informatii. Si va multumesc tuturor pt. ajutorul si sfaturile voastre.
Acum pot spune ca chiar m-am linistit, alhamdulillah.
Draga Hayah cu ajutorul lui Allah totul o sa fie bine. Acum cand stau si ma gandesc ca doi ani am trait prin documente si acum am 5 kg de documente ma ingrozesc. Acum cand totul e rezolvat stam si ne gandim cu sotul cant de norocosi am fost , de cate ori am ajuns la un termen limita dar am reusit cu voia lui Allah Subhanahu w Ta'ala. O sa reusiti si voi doar ca nu trebuie sa pierdeti timpul , intrebati , faceti drumuri de cate ori aveti o intrebare si totul va fi OK.
Ori de cate ori ai nevoie de sfaturi nu ezita sa ne intrebi.
Soacra te asteapta? :36_1_21:
Allah ma'ake
Salam alaikum,
Nici nu ne gandim sa pierdem vreo zi, inca de luni dimineata vom merge la consulat sa luam declaratiile acelea si apoi insha'Allah, sa gasim repede un traducator... mai departe, ne punem sperantele in Allah swt ca ne va ajuta daca vom da peste obstacole.
Soacra ma asteapta, probabil e mai mult curioasa sa ma cunoasca, in sfarsit, sau probabil chiar tine la mine,asa cum zice ea, ca acum are doua fete, nu una ( viitorul meu sot are doar o sora si inca doi frati, iar in familia lor sunt foarte iubite fetele... din pacate, sora lui a avut o fetita care a murit la cateva luni dupa nastere... la ilaha il Allah)
Sigur ca nu voi ezita sa va contactez , fie ca am sau nu probleme :36_1_21:
:give_rose: :002: