Stiu.
Dar sunt forumuri care nu agreeaza comunicarea intre membri in afara forumului. E logic ca nu o sa isi puna nimeni id-ul intr-un post, dar am scris ca sa fiu sigura ca nu e vreo problema.
I guess i sounded silly. :36_1_21:
:give_rose:
Printable View
Stiu.
Dar sunt forumuri care nu agreeaza comunicarea intre membri in afara forumului. E logic ca nu o sa isi puna nimeni id-ul intr-un post, dar am scris ca sa fiu sigura ca nu e vreo problema.
I guess i sounded silly. :36_1_21:
:give_rose:
As salamu alaikum si mabrook pentru ca ai intrat, alhamdulillah, in Islam!
Eu sunt din sect. 6, si asa cum spunea si surioara noastra, Genan, aici e o moschee mare, in Crangasi. De la metrou sau de la statia tramvaiului 41 mai mergi max. 10 minute pe jos. Moscheea poate fi vazuta de departe, este foarte impunatoare. Eu merg acolo sambata, cu inca o sora, pentru rugaciunea dhuhr....
Daca iti e usor sa ajungi acolo, te aseptam si pe tine... pt. alte detalii, hai sa vb. pe messanger. Iti trimit PM, sper sa ne auzim curand, insha'Allah.
:002:
Sunteti foarte dragute. E uimitor cum intr-o seara..in graba am dat un search ptr halal si am dat de acest forum, desi atunci cand am cautat forumuri romanesti nu am gasit nici unul :( .
Inshallah
Salam aleykum
De cand v-am cerut ajutorul si pana acum am fost la moschee de 2 ori. :smile16:
Inshallah voi merge de cat mai multe ori.