-
ALLAH sa-l rasplateasca, acum ca ati lamurit si chestiunea cu Abdu Rahman, mai aveti ceva sau putem sa ne vedem de ale noastre?:D
Nu de alta dar fac si eu o inginerie la aparat:999: si deh, nu-mi vine sa nu intru sa citesc.
Sau vb ciuva, in alta deordine de idei, ce ziceti ati putea deveni atat de sarguincioase sa le fiti de folos si celor mai noi musulmane cu cateva articole eficiente ptr Ramadan?
Nu de alta dar mi se pare mie sau am fi trebuit deja sa incepem pregatirile?
-
Assalamu alaikum ua rahmatullahi ua barakatuh!!!
Sora Iman99 foarte interesant si foarte adevarat, sunt total de acord cu ceea ce ai scris la acest thread. Allah sa te rasplateasca pentru aceasta!FIE CA BUNUL ALLAH SA NE INDREPTE PE TOTI PE CALEA CEA CORECTA!
Assalamu alaikum ua rahmatullahi ua barakatuh!
-
Refuz sa cred ca wahabitii au reprezentanti in romania.E o secta prea periculoasa pentru Islamul tolerant promovat de fundatii. Eu nu sunt de acord cu utilizarea fortei pentru a-i face pe oameni sa creada.
-
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
mashaAllah, fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa va rasplateasca la toti dupa intentiile voastre si sa va primeasca intreaga stradanie fi sabilillah!...
...inshaAllah sa ne daruiasca Allah Azza Wa Jall Iertarea Sa in luna Ramadan, pace si liniste in suflete inainte si dupa acesta, iar subiectul de fata, se va inchide pana dupa Shawwal...sa ne rugam lui Allah subhanahu wa ta'ala sa ne inlesneasca numai binele, cu fapta, cuvantul sau cu inima, inshaAllah!...