Al Salamu Aleikum Rahmatulah iu Barakatu!
Parerea mea este sa mai incerce sa-i arate sau sa-i citeasca Quranunl si sa urmareasca reactia lui.Daca arata indiferenta totala atunci e problema insa daca spune DA e ceva dar nu crede ca ar fi pregatit sa aiba putina rabdare cu el.Eu a-si spune totusi sa nu faca copii dar asta cum e posibil fara pacat?E grea intrebarea.
Nu stiu ea cum poate trai alaturi de el vazand ca nu-si face rugaciunea sau nu vede frica de ALLAH.Nu neaparat sa fie musulman deocamdata.
Eu sa fiu sincera nici rugaciunea nu pot face linistita in casa parinteasca sau in casa unui nemusulman.
Insa daca vede ca pe acest om i-l inereseaza intr-un fel ISLAMUL sa aiba rabdare cu el.
Va dati seama eu am fost casatorita cu sotul meu timp de 4 ani el facand zilnic rugaciunea eu numai privindu-l:mad::mad:Au trecut 6 ani de atunci si nici azi nu inteleg cum a fost posibil ca mi-am pierdut 4 ani din viata cunoscand ISLAMUL si nu l-am imbratisat deodata:mad::mad:
Mi-amintesc in ceata probabil nu eram pregatita cert este ca in Dumnezeu credeam de cand ma stiu..
Eu sunt fericita ca copii mei suntmusulmani si ma sraduiesc sa le arat ca acesta e cel mai curat drum catre RAI.
De asta spuneam acelei fete ce se face daca v-a avea copii de la acel om si copii vor fi nemusulmani.Nu cred ca o musulmanca i-si doreste in preajma sa copii si sot nemusulmani atata timp cat ea este musulmanca.
Nu inteleg totusi cum sotul meu a avut rabdare cu mine si nu cred ca-i voi putea multumi tpoata viata PREINALTULUI ALLAH ca m-a calauzit pe acest drum.