Originally Posted by
QURRAT-UL-AIN
Salam
Imi cer scuze daca intervin putin...e ok ca mici copii fiind sa stea impreuna, sa se joace, dar deja petrecerile sun o problema:daca la acea petrecere se mananca ceva HARAM ?daca se bea HARAM si copilasul fara sa vrea ajunge sa inghita acele lucruri?Ca sa nu mai vorbim de comportament...se cunoaste diferenta intre un copil crescut in familie crestina si musulmana.Fara intentie se poate gresi, si atunci...a cui a fost vina?Copiii nu stiu limita intre bun si rau , ei fac ceea ce vad la parinti, le imita comportamentul,si cel crestin e fff diferit de cel islamic,din toate p.d.v.Nu vreau sa ma gandesc la petreceri cand copiii devin adolescenti,ce pot invata de la anturajul lor nemusulman?sa bea si sa fumeze,si cum e sa ai "boyfriend?"cu totii stim ca nu este un mediu ideal pentru copiii nostri, un mediu crestin,de cele mai multe ori nici chiar langa bunici nu este ideal, ...ei nu vor intelege niciodata de ce nepotul lor trebuie sa fie altfel doar pentru ca e "musulman" ... dar fiecare isi educa copiii cum crede ca este mai bine...Sa nu mai vorbim de amestecarea intre sexe dupa adolescenta,in scoli,si peste tot...nu poate aduce bine...Oare nu ne putem dedica mai mult din timp jucandu-ne cu copiii nostri?sau sa.i dam la scoli islamice unde se invata si prin joc cele mai multe lucruri...Fiecare este liber in ceea ce face cu proprii copii, dar vom da socoteala pt.ceea ce am facut si nu am facut pt.ei.........