:D:D:D............Superb sfatul surioara.............:D:D:D
Printable View
... insa pot transcrie aici sfaturile unora mai intelepti; ceva ce ar trebui sa implinim cu totii:
* (...) I-am spus: "O, Trimis al lui Allah, de ce te temi cel mai mult pentru mine?" Atunci el şi-a pus māna pe limbă şi a spus: "De asta!" * [Tirmidhi]
* Abu Dharr a relatat ca Trimisul lui Allah (pacea fie asupra sa) a spus: "Cand faceti supa, adaugati mai multa apa, amintindu-va si de vecinii vostri." * [Muslim]
:006:
ALLAH sa te rasplateasca, nimeni nu e atat de bun incat sa dea sfaturi, acest topic a fost conceput pentru a ne aminti unii altora de lucrurile pe care uneori le uitam.
Exista si sectiunea hadisul zilei, dar am observat ca la islam interesul este destul de scazut (ma refer la postari nu la observatori) si am zis ca poate poate ne mai misca cate ceva.
:salam:
Dupa Abu Huraira,radhia Allahu anhu,trimisul lui Allah *salat* a spus: "Grabiti-va in implinirea faptelor bune inainte de a fi impiedicati de unul din aceste 7 lucruri - o saracie care sa va faca sa uitati de faptele bune, o bogatie care sa va faca aroganti,o boala care va va distruge sanatatea, imbatranirea care va slabeste mintea,moartea ce pune capat vietii,venirea unui fals Mesia,cel mai rau lucru pe care vi-l poate ascunde viitorul,sosirea Ceasului,iar Ceasul este chiar mai amar".
:006:
ALLAH SA TE RASPLATEASCA IN DUNIA SI AHIRA SI SA FIE MULTUMIT DE TINE PENTRU FIECARE LITERA!!!!
BARAKA ALLAHU FIIKI!
:give_rose:
" Spuneti adevarul, chiar daca acesta poate fi amar " ( Profetul Mohammad*salat*)
" Suferinta este un cadou. In acest cadou, se afla ascunsa binecuvantarea " Jallahudin Al Rumi