:006:
:salam:
Ce sa zic...dupa o saptamana out ;), nu stiu dc am dreptul sa-mi dau cu parerea, stii, de fapt cred ca ti-am mai zis asta:D, spune alhamdulillah ca ALLAH te-a intors la islam inainte de a-i cunoaste pe musulmani (unii!) :D.
In ceea ce priveste:
"Un bun musulman vede intai in adancul sufletului omului, vede si simte dincolo de niste straie...Un bun musulman nu judeca, ci indruma. Indruma, ajuta, sfatuieste, asculta, are rabdare, compasiune..."
Daca nu te superi, Inshaa ALLAH, am sa iti spun ca NIMENI IN AFARA DE ALLAH NIMENI nu vede in adancul sufletului si un bun si drept-credincios nici nu cred ca va indrazni vreodata sa-si dea cu parerea, sa cuteze sa faca presupuneri...
Insa, pentru asta ai nevoie sa iei in calcul cel putin doua chestiuni...cea cu drumul de la trebuie la ceea ce se petrece de fapt si cea cu calitatea de "bun musulman"- despre care...alhamdulillah, ALLAH este la toate martor si El este Cel care stie taina celor ascunse (asa cum este inima...atat de ascunsa).
Cu adevarat, un asemenea musulman despre care ai scris Indruma, pentru ca acesta
este un fard dictat in Coran: "Indruma!