Eu nu cred in a 2 a sansa, in ultimul timp n-am crezut nici in prima.:36_1_21:
Printable View
Eu nu cred in a 2 a sansa, in ultimul timp n-am crezut nici in prima.:36_1_21:
Ce spuneam...depinde de la caz la caz,de la oameni la oameni.E greu,presupun,sa treci peste,dar poate merita.Nimeni nu-si poate da cu parerea decat numai cel care este pus fata in fata cu o asemenea situatie.
Cred ca ar fi prea multe dureri de cap, insa eu nu am vazut barbati care sa -si "revina" dupa asa ceva.
Iar daca e muslim si tradeaza , clarrr atunci nici nu se pune problema de second chance ever. Mi se pare dubla tradarea.
Dar se zice ca Allah e iertator, omul :D nu prea.
Cu parerea isi da oricine, pt ca oricine a fost tradat macar o data in viata, de un prieten si tot a fost.
Ne cunoastem in principiu gradul de " a ierta" si atrece peste.
Daca e muslim si tradeaza,eu cred ca nu era suficient de "muslim":D ca sa zic asa.Poate dupa aceea muslimul respectiv s-a intors catre Allah,regreta si-si vede mai departe de viata lui,asa cum ar trebui sa fie.;)
Si eu mai cred ca un om poate sa se schimbe in bine.
Salaam aleikum,
Tot am dat tarcoale subiectului, daca sa ma bag si eu in seama sau nu...:)
Setul initial de intrebari e finut si foarte civilizat intocmit, dar daca te loveste traznetul unei asemenea descoperiri, mai stai sa vezi ce si cum? Ce rost mai are?
Daca a fost sau nu o singura data ( conteaza???), daca regreta ( parca e prost sa zica nu, odata prins cu vulpea in sac), daca e cazul sa imi fac vreun test ( de parca nu as fi deja cu telefonul in mana sa imi fac programarea - la medic si la avocat:P), daca , daca , daca....
dupa ce toate intrebarile au fost puse si toate raspunsurile au fost date, ramane doar un singur lucru... am fost mintita, am fost tradata, increderea in aproape orice credeam ca e lumea mea a fost distrusa.... ramane durerea... si poate si un soi de ciuda ca mai bine nu deschideam ochii si nu aflam si nu trebuia sa mai pun vreodata vreuna din intrebari:(
Allah wa Ta'ala sa ne protejeze si sa ne acopere ochii cand se poate, sa ne sfatuiasca sotii si sa ne fereasca de asa o tradare!!!!!
O zi frumoasa,