Originally Posted by
hannen
Valeu ,dar chiar ca a iesit urit.Eu nu mai zic nimic,nasol ca suntem femei cica surori in credinta da` ne dam la gioale cu un elan demn de o cauza mai buna.Ca sa ce,sa ne convingem una pe alta ca barbatul e superior femeii si ca femeia ar trebui sa`i faca statuie de i`ar fi permis,cum nu`i ,o sa jucam doar tzontzoroiul (sau pe sarma,ca la circ) in fata `mnealui.
Si daca ma apuca si mai abitir ,pai mai femeilor,mamelor care nasteti prunci (ii duceti cu dureri si`i faceti cu dureri si pt. asta Allah Subhana Wa Taala v`a pus paradisul la picioare) atit meritati voi?Sa fiti inchinatoare Mariei Sale Barbatul?Dar el v`ar face voua statuie pt. ca i`ati nascut lui copiii?
Maryam,tu serios zici ca barbatul ii este superior femeii?Pe cuvint daca eu vad si gasesc vreun motiv care il face superior.Sunt destule femei si mama si tata pt. copii lor,dar barbati cu ambele roluri nu am vazut!!Nu va mai subestimati atit!Pe cuvint ca meritam mai mult decit sa ne invirtim in jurul barbatului ca in jurul soarelui.
Na,ca m-am suparat!