Originally Posted by sara
Salam Aleykum,
Draga admin imi pare rau ca te-am suparat , NU am vrut sa te contrazic si nici nu am de gand . Te respect pentru ce faci si InshAllah sa fii rasplatit de Allah pentru efortul tau cu Ganna . Ya Rab AMIN .
Cred ca ai inteles gresit . Eu am cartea si m-am gandit sa postez . Nu te contrazic dar eu asa am in carte . Este gresit ? Cartea este in lb romana si eu am postat doar ce scrie in ea , fara inventarii . Intradavar Profetul saaw nu a avut doar o zi de dureri , si am specificat ULTIMA ZI DIN VIATA PROFETULUI . Ai avut dreptate Fatima nu a fost cand a murit ,dar rezulta ca a fost in aceasi zi . Tu ai zis cu cateva zile mai devreme . Eu nu sustin ca varianta mea este corecta , asa am citit . In Islam nu trebuie sa-ti dai cu presupusul de aceea noi vrem sa stim adevarul .
Carte din care am citat este tradusa si editat de Liga Islamica si Culturala din Romania - Bucuresti :Editura Islam , 2003
P.S Cred ca trebuie un nou subiect : Biografia Profetului , saaw , deoarece noi ne-am indepartat de la subiect.
Jazak Allah Khairun:smile01: