Originally Posted by
crisgirl
LA MULTI ANI !!!! si va multumesc pt raspunsurile ce le-am primit, ma ajuta foarte mult sa reflectionez in cazul meu. Cred ca nu m-am prezentat, ma numesc Cristina , sint romanca dar stau de 4 ani in Spania, aici am cunoscut pe barbatul cu care traiesc.Intrebarile mele mai mult sint pt interesul meu si pt a avea un habar de ceea ce se intimpla in realitate,sincera sa fiu eu am o viata minunata alaturi de acest om , intre noi nu e nici o diferenta de stil de viata si nici de opinii chiar daca el e musulman si eu crestina. Vreau sa spun ca subiectul pe care l-am deschis ma intereseaza mult,vreau sa spun ca perechea mea stie foarte bine ca eu doresc sa ma casatores si sa imi refac o familie, din partea lui nu e nici o problema , problema e familia lui care nu ma cunoaste si eu vad ca el se simte "intre ciocan si nicovala".Am ajuns sa il intreb ca daca eu ma convertesc in musulmanca ar fi sanse , dar el nici nu vrea sa auda, imi zice ca el ma vrea asa cum ma cunoscut si pt el nu e important din ce religie sint eu. Nu inteleg atunci de ce se acunde?si de ce femeile ce nu sunt musulmane sint rau vazute, sintem la fel nu?????!!!!