:smile33: :smile33: :smile33: :smile33:
Si eu care speram....sotul tau le pregatea pt tine sau pt el?? :10_1_134:
Printable View
:smile33: :smile33: :smile33: :smile33:
Si eu care speram....sotul tau le pregatea pt tine sau pt el?? :10_1_134:
habar nu am uite o sa il intreb cand ajunge acasa....dar cred ca ii e frica ca ma ingras 20 de kilograme ca daca m-as ingrasa 10 ar fii greutatea normala:smile16: :smile16: :smile16:
omu se asigura mai stii ce ii pregateste viitorul?
dar ma pusasi pe ganduri ....daca vrea sa ia inca una mai plinuta?....asa i-o dau:smile33: :smile33:
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Nu ti-a spus? s-a gandit sa incerce si extrema cealalta :smile16: :smile16: Numai slabe??
mai da m-ai speriat si l-am intrebat azi...
o facut glume ca l-am prins...ca ia inca una mai plinuta da dup-aia ne tot gandiram noi ...habar nu am de unde o fii cd-ul ala ca nici el nu isi aminteste sa fii scris retete de slabit...
oricum sper sa fie de ajutor...
te pupici
draga gabriela guettat,itiapreciez efortul depus pt a ne furniza informatii pretioase si sunt multe,dar cum adica regim in care se consuma sunca de praga????!!!! e cumva halal????!!!!sau se adreseaza celor ce nu sunt musulmani???
Da chiar , ce sunca fato ?:mad:
Sau este regim special pentru nemusulmani ?
Regimuri de slabire cu clorofila
Al doilea care va beneficia de pe urma curei cu clorofila va fi sangele. Tulburarile de coagulare, anemia, carentele de calciu si magneziu vor fi rapid compensate de aceasta cura. Hemofilia, chiar anumite forme de leucemie raspund foarte bine la aceasta forma de tratament.
Pielea este cea de a treia "tinta " a curei cu clorofila. Acneea rebela, diferitele forme de alergie, sensibilitatea la infectii vor fi puse pe fuga cu ajutorul tratamentului cu extracte verzi. Tenul va deveni curat si luminos, pielea va capata o stralucire sanatoasa.
Pe mine ma intereseaza foarte mult partea aceasta cu clorofila ....( am probleme severe de amenie )....insa vreau sa stiu daca pot si eu incerca o cura de clorofila in conditile in care nu am nevoie sa slabesc (....as spune ca am nevoie sa ma ingras mai degraba ) si daca sti ceva si de reactii adverse ( daca are ! ) . Cuat diverse metode pentru a combate aceasta anemie dar se pare ca nu prea reusesc...:( ....ma duc din ce in ce mai jos) ...si mi-ar place sa stiu ca mai este ceva mai pot incerca....
Pupicei si multumesc...:)
Quote:
Originally Posted by nawal
scuze ! :D ...am vrut sa o citez pe Gabriela Guettat dar nu a iesit chiar ca un citat ... sper sa ma fi facut inteleasa ...
ALLAH maakum !
am eu ceva prospect de la spirulina...am inteles ca are tot clorofila. De fapt, spirulina fiind o alga contine clorofila.
Eu am luat o perioada ca toata lumea zicea ce buna e pt sanatate si pot sa zic ca intr-adevar m-am simtit mai bine si parca mi s-a reglat si ----bolismul.
oricum, acum sant tot mai multe dovezi si medicina deja se "reorienteaza" putin, in sensul ca este tot mai clar ca o dieta santatoasa, consumul plantelor si legumelor proaspete si evitarea a tot ceea ce inseamna aditivi alimentari si conservanti fac "minuni" atat in evolutia bolii cat si pt cei care vor sa slabeasca.
parca si profetul Muhammad a spus ceva de genul ca stomacul este "casa" bolilor...ar trebui sa fim mai atenti ce consumam.
http://members.lycos.co.uk/amalis/files/Spirulina1.jpg
http://members.lycos.co.uk/amalis/files/Spirulina2.jpg
aici e precizat ca nu are contraindicatii sau reactii adverse.
da intr-adevar, de obicei studentele in sesiune slabesc, si daca mai ai si un job pe langa...insa chiar daca asa slabesti, nu inseamna ca e sanatos...apar alte probleme; din cauza stresului scade imunitatea corpului si pot aparea tot felul de carente vitaminice, de boli...nici pt viitoarele mamici nu e bine, acesti ani nu raman de fapt fara ecou pt organism.Quote:
Originally Posted by nazirah