PAi nustiu ... am auzit de la fete. Si acum am cautat topicul dar nu l-am vazut:smile308:Quote:
Originally Posted by suleiman
Si nu mi-ai raspuns la intrebari?
1. Acum vrei sa ai parul roscat?
2. Cum te-ai dus la scoala la 4 ani?:smile33: :D
Printable View
PAi nustiu ... am auzit de la fete. Si acum am cautat topicul dar nu l-am vazut:smile308:Quote:
Si nu mi-ai raspuns la intrebari?
1. Acum vrei sa ai parul roscat?
2. Cum te-ai dus la scoala la 4 ani?:smile33: :D
Nu vreau sa am parul roscat , ca il am la soare :)
M-am dus la 4 ani , ca ALLAH mi-a scris acest lucru .
La noi , nu e obligatoriu sa faca copilul gradinita , iar daca parintii lui au grija de el si il invata sa scrie cat de cat si sa citeasca atunci scapa mai usor si mai repede :)
http://www.rasarit.com/vb/showthread.php?t=373
aici e postarea cu poza . :)
Inteles Basha.Te-am vazut pe tine si morcovul desigur.:DQuote:
Tu semeni ca o fetita cand erai mititel:smile19: :p
Asteptam urmatoarele poze. Desigur in ordinea crescatoare (dupa varsta):smile16: :smile16:
suleiman
te vazuram cand erai mic si mai mare si la scoala
da ia spune-ne erai cuminte la scoala???
boacane sigur faceai ia povesteste-ne si noua cateva....:smile16: :smile16: :smile16:
eram doi baieti printre 32 de fete :D
sigur ca eram cuminte , chiar foarte .
eram atat de cuminte incat profesoarele mele cereau de la parintii mei sa merg la ele in vizita .
Vai la cate profesoare am dormit in brate :D
hehehheeh
si cu catalogu cum stateai?
la note la absente???
sigur u nu ne ascunzi ceva ....mai asa....??!!!spune-ne tot...:Dca noi suntem fete cuminti si nu spuneam la nimeni:D
da cuminte cuminte da printre atatea fete n-ai tras nici o fetita de codite?
nu cred ca le tragea de codite...
el era cu ocupat cu profesoarele:D
Daca ai mancat morcovi cand erai mic....ai ajuns la scoala mai repede? or fi avand intr-adevar efecte vitaminele??? :smile16: :smile16: si la copiii mei o sa le dau sa manance morcovi de mici..o fii un secret..ca mie nu imi placeau si am ajuns la scoala abia la 7 ani!!!
hahahahahaha ce glumeata mai esti... Mie tot nu-mi plac morcovii :D Dar eu m-am dus la 6 ani:DQuote:
Originally Posted by huda_alrahim