MAR 16: 15 Apoi le-a zis: ,,Duceti-va in toata lumea, si propovaduiti Evanghelia la orice faptura.Quote:
Originally Posted by bebe_amour
MAR 16: 16 Cine va crede si se va boteza, va fi mintuit; dar cine nu va crede, va fi osindit.
Printable View
MAR 16: 15 Apoi le-a zis: ,,Duceti-va in toata lumea, si propovaduiti Evanghelia la orice faptura.Quote:
Originally Posted by bebe_amour
MAR 16: 16 Cine va crede si se va boteza, va fi mintuit; dar cine nu va crede, va fi osindit.
Phuhahaaa,unde-i mai ala care se tavaleste pe jos de ris??Quote:
Originally Posted by Simion Ioanas
Auzi Simioane da‘ acte au fii aia adoptati?Mai ,ma dor falcile de ris.
Sau l-ati asistat pe Dumnezeu cind a facut cereril e de infiat copiii,ca stii ca astea sunt cam anevo iase si dureaza.
Cine vorbeste in aceste versete,Isus?Quote:
Pai care Evanghelie,nu-i zisesi lui Suleiman ca nu era nici o Evanghelie in timpul vietii lui Isus?
Stii ,aceasta mantuire se refera la a fi pe calea cea dreapta ,nicidecum ca gata ai scapat de judecata.Cum ramane cu ziua judecatii deci?Daca voi aia care ati crezut sunteti mantuiti,la ce mai aveti nevoie de judecata?Sau pt. voi nu exista judecata?
iar s-a jucat Isra la tastatura ta? :DQuote:
Originally Posted by hannen
Ce-ai ghicit cuscra!Mi-a prins-o cit faceam eu asr.:mad: :mad:Quote:
Originally Posted by amoodia
fii infiati? ma scuzati insa nu am cuvinte.....prima data aud asa ceva si ma intreb oare pe ce baza aceasta afirmatie????
Asta nu e impotriva dragostei ?Quote:
Nu e impotriva libertatii de a alege ce religie vrei ?
Suna asa : Sau esti crestin sau esti diavol , atunci ce fac evreii si musulmanii si budistii si ateii si ....
Sau nu am inteles bine ?
Stai ca acum vine raspunsul (citat de un km) care naste alte mii de intrebari:DQuote:
Originally Posted by suleiman
Cateva specificari in privinta judecatii:Quote:
Originally Posted by hannen
1.Isus va judeca pe toti oamenii
IOAN 5: 22 Tatal nici nu judeca pe nimeni, ci toata judecata a dat-o Fiului,
2.Cine asculta de Isus si-L accepta ca Mantuitor nu merge la judecata odata cu lumea
IOAN 5: 24 Adevarat, adevarat va spun, ca cine asculta cuvintele Mele, si crede in Celce M'a trimes, are viata vecinica, si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata.
Pentru cei care cred in Isus exista o judecata aici pe pamant! Dumnezeu ca un parinte bun ,ne pedepseste de multe ori cand gresim ,ca sa nu ajungem sa fim pedepsiti la judecata celor necredinciosi!:
1COR 11: 31 Daca ne-am judeca singuri, n'am fi judecati.
1COR 11: 32 Dar cind sintem judecati, sintem pedepsiti de Domnul, ca sa nu fim osinditi odata cu lumea.
3.Totusi cei credinciosi vor fi judecati in vederea rasplatirii!:
ROM 14: 10 Dar pentruce judeci tu pe fratele tau? Sau pentruce dispretuiesti tu pe fratele tau? Caci toti ne vom infatisa inaintea scaunului de judecata al lui Hristos.
ROM 14: 11 Fiindca este scris: ,,Pe viata Mea Ma jur, zice Domnul, ca orice genunchi se va pleca inaintea Mea, si orice limba va da slava lui Dumnezeu.``
ROM 14: 12 Asa ca fiecare din noi are sa dea socoteala despre sine insus lui Dumnezeu.
2COR 5: 10 Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul, pe care-l va fi facut cind traia in trup.
1PET 4: 17 Caci sintem in clipa cind judecata sta sa inceapa dela casa lui Dumnezeu. Si daca incepe cu noi, care va fi sfirsitul celorce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu?
4.Cei care nu sunt in Cartea vietii vor fi in Iad pentru totdeauna!:
APOC 20: 11 Apoi am vazut un scaun de domnie mare si alb, si pe Celce sedea pe el. Pamintul si cerul au fugit dinaintea Lui, si nu s'a mai gasit loc pentru ele.
APOC 20: 12 Si am vazut pe morti, mari si mici, stind in picioare inaintea scaunului de domnie. Niste carti au fost deschise. Si a fost deschisa o alta carte, care este cartea vietii. Si mortii au fost judecati dupa faptele lor, dupa cele ce erau scrise in cartile
APOC 20: 13 Marea a dat inapoi pe mortii cari erau in ea; Moartea si Locuinta mortilor au dat inapoi pe mortii cari erau in ele. Fiecare a fost judecat dupa faptele lui.
APOC 20: 14 Si Moartea si Locuinta mortilor au fost aruncate in iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua.
APOC 20: 15 Oricine n'a fost gasit scris in cartea vietii, a fost aruncat in iazul de foc.
2PET 3: 7 Iar cerurile si pamintul de acum sint pazite si pastrate, prin acelas Cuvint, pentru focul din ziua de judecata si de peire a oamenilor nelegiuiti.
APOC 13: 8 Si toti locuitorii pamintului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n'a fost scris, dela intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului, care a fost jungheat.
APOC 13: 9 Cine are urechi, sa auda!
EFES 1: 3 Binecuvintat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvintat cu tot felul de binecuvintari duhovnicesti, in locurile ceresti, in Hristos.Quote:
Originally Posted by dunia
EFES 1: 4 In El, Dumnezeu ne-a ales inainte de intemeierea lumii, ca sa fim sfinti si fara prihana inaintea Lui, dupace, in dragostea Lui,
EFES 1: 5 ne-a rinduit mai dinainte sa fim infiati prin Isus Hristos, dupa buna placere a voiei Sale,
EFES 1: 6 spre lauda slavei harului Sau, pe care ni l-a dat in Prea Iubitul Lui.
EFES 1: 7 In El avem rascumpararea, prin singele Lui, iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau,
IOAN 1: 10 El era in lume, si lumea a fost facuta prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.
IOAN 1: 11 A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit.
IOAN 1: 12 Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celorce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu;
IOAN 1: 13 nascuti nu din singe, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.