-
http://www.babyfit.com/articles.asp?id=471
unul din articolele de pe un site care mi se pare bun, in limba engleza. in acesta e vorba despre modificarile la nivelul pielii din timpul sarcinii, ca de ex. vergeturile.
sant doua optiuni de inscriere dupa ce accesezi pagina principala, ca mamica, si ca "viitoare" mamica.
in ambele variante se pot accesa paginile de exercitii pt sport, cu imagini explicative (exercise demos), programele de nutritie, retetele de mancare care au afisate si nr de calorii si procentajul fiecarei categorii de nutrienti alimentari, articolele, etc. mi se pare un site care contine toate informatiile posibile despre sarcina. imi place ca arata imagini cu exercitiile fizice permise, deoarece pt romance cred ca e mai greu sa obtina informatii clare in acest sens.
pt inregistrare poti sa intri la pagina principala:
http://www.babyfit.com/landing_page_reg_option.asp
-
ceea ce mi s-a parut mie greu pt o femeie insarcinata e ca nu are voie sa foloseasca epilatorul electric si nici ceara pt a se epila, nu are voie sa faca aromoterapie, cica poate produce avort spontan daca nu citeam prospectul habar nu aveam si sunt atat de multe lucruri care sunt interzise pe perioada sarcinii si nu ma refer la astea gen alcool , tigari ,ci la alea firesti.Cineva mi-a zis ca nu ai voie sa stai cu pisica in casa pe perioada sarcinii.
-
Serios nazirah?Dar ce are de-a face ceara cu sarcina?
Citind ce ati scris imi dau seama ca nu stiu nimic,dar cu siguranta voi citi tot ce scrieti,sa mai invat si eu.
Acum,tot ce imi ramane e sa o mai felicit pe Nadia inca o data si sa ma bucur pentru ea:999: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16:
-
pt ca pielea unei femei insarcinate se schimba ,epilarea cu ceara calda este contraindicata pe perioada sarcinii iar pielea devenind mai sensibila ca de obicei nu mai suporta nici epilatorul
-
Si asta ce inseamna ca 9 luni suntem hairy mary?
Ca daca bagi lama e super naspa:confused:
-
da, cu pisica asa e, mai ales in primele 3 luni de sarcina; femeia insarcinata poate contacta toxoplasmoza transmisa de pisica si atunci are risc de avort si de malformatii pt fat. din cate stiu eu, nici cand e copilul mic nu e indicat sa fie animale in casa, pt ca transmit tot felul de paraziti si viermisori...
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=356
cu epilatul nu am mai auzit..probabil ca depinde de pragul de sensibilitate la durere al femeii respective. stiu ca reflexoterapia si sauna sant contraindicate. abia acum am inteles din articolul de mai sus de ce sauna e contraindicata.
am vazut un documentar stiintific conform caruia si calculatorul, prin radiatiile emise, poate afecta dezvoltarea fatului, acesta fiind mult mai sensibil decat o persoana adulta. de fapt expunerea prelungita la calculator este tot un fel de iradiere.
celularul la fel, nu este bine sa fie lasat deschis langa o gravida sau ca ea sa doarma in apropierea celularului lasat deschis (pe noptiera langa pat, etc.)
acuma eu nu stiu cat de bine e sa discutam totul pe larg...este bine si nu este bine in functie de persoana, daca este usor impresionabila sau nu. adica, prea multe informatii pot speria o persoana...categoric este bine ca o femeie insarcinata sa fie mai atenta decat inainte la tot ceea ce tine de modul ei de viata.
-
Ba eu am stat cu pisica.i-am dat-o mamei la 2 saptamani dupa ce am nascut ca nu o suferea pe aia mica si se infoia toata si maraia cand o auzea... Deh! toane de matza la menopauza.
Lasand gluma la o parte chestia sta in felul urmator. Pisicile pot transmite o boala care ori produce avort ori daca sarcina" supravietuieste infectiei" atunci copilul poate avea malformatii grave. este vorba de toxoplasmoza care se ia de la pisici si in special de la excrementele lor de aceea daca totusi aveti o pisica manipulati nisipul si excrementele sale cu o lopatica si cu manusi. De altfel cred ca e vorba de pisicile care ies afara nu de una tinuta in casa si vaccinata. Pisica mea nu a pus piciorul afara toata viata ei.
Oricum pentru toxolasmoza se fac niste dozari pe timpul sarcinii si se vede ce si cum asta daca e cazul.
-
eH,ALTA BELEA SI CU TOXOPLASMOZA ASTA.
EU AM SI AM AVUT DE LA PRIMA SARCINA,ACUM IAR MI-A IESIT NIVELUL MARE IN SANGE.
DR. CICA E OK.AL MEU M-A TRIMIS LA SPITALUL MARE ,ALA DE ACOLO MA INTREBA DE CE AM VENIT:scenic:
VA INCHIPUITI!!
MI-A ZIS CA-I OK DACA AM LUAT MEDICAMENTE LA PRIMA SARCINA,ASA CA STAU SI EU ASA,MA ROG SA FIE BINE!!
INSHAALLAH!
-
Fetelor, eu nu sunt bine deloc, aseara am avut sangerari si a trebuit sa merg la spital, acolo mi-au spus ca chica era cu menstruatie peste sarcina vreo doua luni si in plus nu era fixata unde trebuia, adica era in afara uterului si a trebuit sa o scoatem :smile308: :smile308: :smile308: deci va da-ti seama cum ne simtim, mie frica ca aceasta situatie sa nu ridice un perete intre noi, deja nu ne uitam unul la altul si nu ne vorbim deloc, acum el este afara cu un prieten sa i-a aer curat, eu nu am chef de nimik...nu stiu ce sa va mai spun...daca nu ma vedeti online pentru cateva zile sa stiti de ce...
:smile308: :smile308: :smile308: :smile308: :smile308:
-
* adica ai avut o sarcina extrauterina??
*ooof mai nadya...inshaALLAH sa mai ai ce+l putin inca o sansa sa ramai insarcinata si sa decurga totul normal.inshaALLAH IA RABBI!
*iubita nu mai stati suparati pt ca va apasa si mai mult tensiunea asta.stati cat mai mult impreuna ca ...daca pt el a fost un sok,dar pt tine????
* si tu ai nevoie de sotul tau dar si el de tine.
*trebuie sa fiti ,,lipiti,, in perioada asta.
* e deajuns ce s+a intamplat.nu va mai trebuie ceva in plus.
*allah maakon.!