sa inteleg ca vei avea o tara comunista?!
Quote:
Originally Posted by suleiman
Tot poporul trebuie sa fie la acelas nivel economic , adica fiecare om are suma exacte pe care o are fratele lui .
.
Nu-ti se pare ca faci o propagana comunismului?! iar comunismul nu este un concept anti islamic?!
Allah da cui vrea cat vrea si cand vrea sa-l incerce sau sa-l ispiteasca... nu te poti opune voientiei lui Allah daca vrea sa-i da cuiva mai mult...pt ca ceea ce zici tu asta ar insemna ca sa nu faca nimeni comert, iar Allah a permis negostoria, si a incurajat munca, si a zis ca cine munceste mai mult primeste mai mult in functie de capacitatile lui, n-ar fi just fata de cei capabil sa primeasca mai putin decat ce merita, astfel de concept ar dauna grav societatii, pt ca incurajeaza atitudinea de lasare, pt ca nu vei primi mai mult daca vei munci mai mult, si nu va mai exista concurenta, iar Allah a incurajat concurenta loiala si cinstita :smile16:
oamenii au nevoiie diverse si diferite in functie de motivatie lor, iar daca nu va mai exista motivatie?! ce sa ve intampla?! :confused: nimeni nu se va chinui sa faca studii superioare pt ca cel cu 4 clase care matura strazile, va primi cat un doctor docent care face cercetari stiintifice sau preda la universitate....mai degraba as face o egalitate in sansele fiecaruia sa se realizeze cat si cum poate !:cool:
sau credeti ca gresesc?!
tubele fac parte din meniu?!
Quote:
Originally Posted by suleiman
Cred ca o sa fii singura in tara mea din alta religie , te pun ministrul tobelor :D:D:D
Si te pun portar la spital de *&*&*&*& ........ sa bati cu tobele pana nu mai poti
Pe bune daca mai inteleg ceva acum?! cum se permite baterea tobelor intr-un stat musulman (doar cu musulmani) si cu atatea reguli stricte si obligatiuni?! :smile16: si mai ales intr-un spital unde lumea trebuie sa aibe pace si liniste?! :smile16: cred ca bolnavii vor fii primii care vor face revolutie impotriva ta ! :smile16:
Tarile lumii de vanzare !
Se vad insule artificiale in Golf fiecare in forma unui stat care formeaza impreuna o harta a globului care se poate vedea din cer ! ca sa nu mai zic de cei care deja isi cumpara terenuri pe luna ! :36_1_21: