Originally Posted by latifa
pai si de ce stiu ei dar ca islamul = terorism??? pt ca sunt inzestrati cu o mentalitate totaaal comunista... si aia de a nu se documenta, de a nu citi.... si daca esti diferit de ei, ei zero...
asta e romania de care voi, unii, sunteti asa de mandrii....
unde rasismul e la un grad fffff ridicat.....
Nu te supara,genan,dar nu are nici o legatura cu comunismul.De ce s-ar documenta cineva despre islam,si nu de o alta religie?
pai asa mai scapa si oamenii de privirea de cal care tocmai comunismul le-a insuflat-o... si asa nu o sa mai vb fara sa cunoasca....pt ca omul cand te vede [e strada cu vaticu in cap inseamna, gata , esti terorist... sau cel putin femeia arabului care nu te lasa nici sa zici buna ziua sau mai stiu eu ce.. stereotipuri p care toti le intalnim...
Voi aveti impresia ca toata lumea este ca noi.Adica sa citim si sa ne documentam despre toate lucrurile,dar din pacate nu este asa.
Si eu vad unele lucruri la tel ,care nu ma intereseaza si nu ma documentez,atata timp cat nu ma ating personal.Ar fi chiar culmea sa citesc legile fotbalului(de exemplu) sa aflu daca Zidane sau italianul ala a fost de vina.
Si noi,romanii,chiar nu suntem rasisti!!!!!
din pacate sunt la greeeu romanii rasisti....
Majoritatea prietenelor mele poarta hijab si credeti-ma ca pe strada si oriunde mergem toata lumea se poarta frumos cu ele,isi intorc capul dupa ele,le zambesc,le intreaba de unde si-au luat baticele sa-si cupere si ele.
una e sa nu le baga in seama, dar sa le si zambeasca, mi-e cam greu sa cred....mie o singura data mi s-a intamplat sa ma opreasca o dna , femeie p la 70 de ani, bine aranjata, si sa ma intrebe, frumos de altfel, unde poate gasi in bucuresti sa isi cumpere un hejab... in rest, am intalnit oameni in ultimul timp mai mult, care au inceut sa vb intre ei de genul mishtoului, de arabii din romania, de cei care le-au invadat tara.... prin supermarketuri romanii asta stiu sa faca, sa se uita la tine cu o privire de cine stie ce ti-ar face...si apoi maximum te mai si scuipa.... aa...si sa nu uitam de binecunocutul holbat in cosul alauia care trece pe langa tine.. ca asta e grija lui: sa stie arabu' ce cumpara.....
Intr-adeva exista si situatii mai nefericite(cum ati prezentat si voi aici),dar asta nu inseamna ca gata,romanii sunt rasisti.
nu toti.. doar majoritatea lor...
Si sincer,genan,tu ca musulmanca,ai fi semnat un contract in care se preciza clar ca hijabul este interzis?????
daca nu as purta hejab , si m-as angaja, as semna pt atata timp pana ma hotarasc sa port...
cum port, nu as semna.
e f simplu.