Assalamu alaikum dragi surioare
Am sa postez inshAllah cateva cuvinte ale unei surioare mashAllah minunate alhamdulillah.......nu cred ca mi ar incredinta acceptul sa o fac daca ar stii insa o fac inshAllah doar gandindu ma ca sufletele voastre ar putea simti acelasi trairi pe care le am avut eu la citirea acestor randuri.....
"De multe ori este greu, sa gasesti in tine puterea sa vrei si sa reusesti sa accepti hotararile lui Allah ta ala , pt tine...
......ma rog necontenit, ca Allah ta'ala sa ma faca sa fiu cit se poate mai umila in cerintele mele personale si sa ma faca sa iubesc ceea ce El dispune pt mine...sa nu pling si sa disper ca nu mi s-a implinit nu stiu ce vis...sau nu stiu ce dorinta...
.....de pilda,......inshAllah, Allah ta'ala sa-mi daruiasca puterea ca , daca la un moment dat, sotul meu,...... si nu ar fi deloc exclus, ......m-ar instiinta ca intentioneaza sa-si ia inca o sotie, eu sa pot zimbi si sa-i pot ura bun venit in familia noastra acestei ...co-sotii......iar inima sa-mi fie plina de speranta ca Allah ta'ala imi va lua acea durere si mi-o va inlocui cu dragoste intru Allah ta'ala, pt acea sora...inshAllah...
Poti sa -mi raspunzi cu mana pe inima? care este telul nostru? ce urmarim in aceasta viata? in definitiv?....familie, copii, servici..... iubire, fericire, etc.......placerea noastra?...satisfactii trecatoare?...urmarim visuri efemere?...baloane de sapun?...tineretea zboara, viata la fel...care este scopul tau?...crezi ca poti face sacrificii de dragul lui Allah ta'ala, de dragul Lui, subhanahu wa ta ala, si numai al Lui...ca Il iubesti pe El, subhanahu wa ta ala , mai mult decit pe tine?....."
Dragi surioare sa meditam inshAllah la aceste minunate cuvinte si sa lasam undeva in urma acesta viata si aceste placeri, sa acceptam cu tot sufletul ceea ce Allah ta ala a poruncit ptr noi...sa primim rasplata care nu se afla la nimeni altcineva decat la Allah ta ala inshAllah amin....sa ne pregatim cele mai bune si hranitoare merinde ptr Viata Vesnica.....