:kuzya_01: selam si pe mine ma intereseaza hainele tale dar vreau masura mare cum sa procedez ma masor si iti trimit dimensiunile insh sa gasesti si pt noi dar ma intereseaza pt iarna , ca de vara am gasit in Egipt
multumesc mult
Printable View
:kuzya_01: selam si pe mine ma intereseaza hainele tale dar vreau masura mare cum sa procedez ma masor si iti trimit dimensiunile insh sa gasesti si pt noi dar ma intereseaza pt iarna , ca de vara am gasit in Egipt
multumesc mult
Selam am si eu o intrebare pretul hainelor cat costa si in special al hijabului?Astept Raspuns
As salamu alaikum.
Am si eu de vanzare hijaburi, abaye si ceva accesorii ( coliere ). Nu as vrea insa sa le postez aici, deoarece nu as dori sa facem din aceasta pagina o pagina comerciala, insa, cine este interesata, va rog sa imi trimiteti mesaj pe PM.
Mentionez ca momentan, am abaye pe culorile visiniu, verde inchis, maro si negru , hijaburi bicolore sau multicolore si niste coliere splendide care se poarta, din cate am vazut eu in Egipt, peste abaye.
De asemenea, bandane, manecute si manusi, daca va mai intereseaza , sau orice alt accesoriu pt. portul feminin islamic, imi spuneti si o sa fac comanda.:scenic: :scenic: :scenic:
imi plac ultimele 2 bluze maro din post nr.11 si abaya cu mov din post nr.13 si costumul alb-negru (prima poza) din post nr.17..le aveti??si la ce pret sunt??eu port marimea S..
Imi plac la nebunie rochiile negre....abia astept sa am o colectie intreaga de haine musulmane si muuulte hijaburi si rochii pentru sotul meu.
:rolleyes:
:smile26:
dar baticuri turcesti mai inchise la culoare nu are nimeni de vanzare ?? din alea patrate ca mamaia de la tara
ca eu una nu suport acele in cap pt esarfe
bey eu am intrebat
eu imi raspund
am gasit un hypermarket romanesc virtual cu baticuri si esarfe la super preturi
http://www.asergo.ro/_Shop.php?menuid=44&pageid=26
acesta este site-ul
insa Daniela a verificat aseara marimea baticurilor de acolo si a esarfelor si se pare ca sunt prea mici...nu se poate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de ce sunt acele o problema?
pt ca nu prea merge prinsa o esarfa intr-un singur ac, ca singura pica...trebuie cel putin 3
pt ca iti ia timp sa prinzi acele
pt ca mi-au distrus firul la 2 esarfe
pt ca par intepata