Multumesc pentru raspunsul la intrebare..
~~~
:)
Printable View
Multumesc pentru raspunsul la intrebare..
~~~
:)
In numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator !
L-am intrebat si pe domnul Demirel de la fundatia Taiba referitor la aceste aspecte si raspunsul a fost cel pe care l-am afisat.
Adica : daca cineva trece prin fata altuia care se roaga, rugaciunea ii ramane valida. Doar ca este pacatul celui care trece prin fata. Cel care se roaga nu pateste nimic.
Mi-a dat ca exemplu intinsa moschee a profetului Muhammed (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !) si mi-a spus ca acolo spatiul este atat de mare, incat este imposibil ca cineva sa nu treaca prin fata altuia, lucru ce nu-i anuleaza deloc rugaciunea celui care in acel moment se ruga.
Insa, asa cum am mentionat in hadisul initial, acesta este autentic. Exista doar cele trei categorii care strica SI rugaciunea daca trec prin fata celui care se roaga. Printre ele este si femeia, chiar daca poate sa deranjeze pe surorile dragi de pe forum acest aspect.
Nu este creatia noastra acest hadis, ci profetul Muhammed (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !) a spus, iar noi - ca dreptcredinciosi - trebuie sa ne supunem.
Allah Atotputernicul stie cel mai bine :)
Eu am vazut poze ale membrilor familiei in toate casele de muslulmani in care am fost.P.S. Atarnate pe pereti.