alhamdulillah surioara de incercat am incercat ,de reusit "ba":36_1_21:
nu-mi ramane decat sa cer clementa de la imparatie....:36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: ,:002:
alhamdulillah surioara de incercat am incercat ,de reusit "ba":36_1_21:
nu-mi ramane decat sa cer clementa de la imparatie....:36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: ,:002:
bravo imanikka , cred k ai lamurit pe toata lumea...
fiecare ar trebuii sa aibe dreptul sa isi exercite religia indiferent in ce tara se afla , iar afirmatia:' ce cauta femeie musulmana la strand' mi-se pare putin cam... dura .iar motivul spus de adminitratorul strandului este slab de tot, hai sa fim seriosi , cine intra la noi imbracat daca vede alta persoana imbracat in bazin ,cand fiecare cauta sa intre cat mai dezbracata sau dezbracat in bazin. chiar imi pare rau k sa intamplat asa ceva cu femeia musulmana...........
Cred ca ar fi mai bine sa facem un topic separat "perle auzite cu si despre hijaburile noastre"
Sapatamana trecuta eram in gradina botanica cu pitica si venisera doua fetite care se tot minunau ba de caruciorul ei, de papusa, ba de ochelarii de soare, de ...si de.... le-am invitat sa stea lg ea si au inceput sa se joace cu jucariile (extaziate!!!), mancau pufuleti si ne tot studiau mai ceva ca la DINO Park :D , la un moment dat una dintre fetite o intreaba:" Mama ta lucraza la biserica?":36_1_21:
Y saraca a ramas asa, uitand-se la mine si se intoarce imbufnata "Nu lucrezi la biserica de ce zice asa?".
MI-E DRAG DE EA CAND O VAD CA "SE ATACA" MAI RAU CA MINE CAND E VORBA DE HIJAB...:999: , s-a certat cu o tipa de la Mc...care incepuse o disputa cu prietena mea si cu mine care bineinteles a avut si conotatii :p :36_1_21:
Parca ca in vara asta n-am auzit in toti anii la un loc atatea "faze" am ramas masca in parc cand s-a oprit una lg mine si mi-a strigat aproape "N-as sta cu carpa aia pe cap, nu ti-e cald mama cu carpa aia?"
Am intrebat-o:
"Dna, dvs credeti in Fecioara Maria?"
La care ea dintr-o data plina de evlavie :"Normal",
ii zic:
"Cum era imbracata?" ....
"EEEEE, pai la ei e vant rau de-aia":999:
in cairo, egypt, este un strand , o zi pe saptamana intra doar femei si acolo ele pot daca doresc sa faca plaja imbracate mai sumar , acolo sunt numai si numai femei in ziua aceea , strandul este k si un stadion in mijloc e bazinul iar in jurul lui sunt "ziduri " inalte nu e voie nici tipenie de barbat in ziua cand doar femeile au voie sa faca plaja. , am fost in acel loc l-am vazut cu ochii mei... deci totusi in unele tari islamice, femeilor li se ofera posibilitatea sa isi expuna pielea la soare....
Acolo e de mineeeeeeeeeee:999: :scenic: , am o prietena plecata acum, o sa-i zic sa se duca :D .
Eu eram inebunita dupa soare, dupa apa, dupa mare, am invatat sa innot la nici 3 ani si tata saracul facea 13/14 ca mergeam unde ii trecea si lui apa peste cap :D, dar...am rams cu amintirile vorba cantecului, chiar uneori ma gandesc la vorba unei pers tare dragi mie, "...ALLAH a lasat ptr toata lumea si marea si soarele....nu doar ptr ei..." daaaaaaaa, ce pacat ca traim aici, de fapt, alhamdulillah, nu ce pacat, alhamdulillah, ALLAH stie, ceea ce noi nu stim!
Sper sa nu fac vreo gafa, dar euparca am citit in " permis si interzis in Islam", ca femeile muslim nu au ce cauta in baile publice...nici daca sunt acoperite....sau nu?:o
draga mea, spunei prietenei tale k locul acela se numeste AHLY CLUB , in cairo , in fiecare marti e ziua femeilor, deci daca doreste poate sa mearga linistita si fara jena ,,, merg si eu marti ma duce viitorul meu sot, desi nu sunt musulmana merg doar in ziua femeilor la strand si nu ma deranjeaza.