Quote:
Originally Posted by gabriela guettat
:smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: insha'Allah,shoukran de urare si pt pupici....iti dau si eu muuuulti pupici ca sa nu raman datoare :D desi cu pupicii e frumos sa ramai dator...;)
Printable View
Quote:
Originally Posted by gabriela guettat
:smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: insha'Allah,shoukran de urare si pt pupici....iti dau si eu muuuulti pupici ca sa nu raman datoare :D desi cu pupicii e frumos sa ramai dator...;)
Ei na,tradatoarelor mici ce sunteti,m-ati lasat pe mine singura nervozata?:D :D
Iman,multzam de zid da` iote ce zic fetele,cica nu face bine la cerebel,distruge si ultimul neuron ratacit cu care ma luptam :D
Pai si pe mine Gabi m-a astamparat...ca incepuse sa-mi iasa fum pe urechi....na,ca acum sunt un pic mai bine.Oricum rautati si minciuni din astea vor exista multa vreme de-acum incolo :smile33: :smile33:Quote:
Originally Posted by hannen
Hai,incearca sa nu mai fii nervoasa,poate iti apar vreo 2-3 riduri si n-ai vrea sa se spuna ceva gen "din cauza sotului care nu o lasa sa faca aia si ailalta...care o chinuie cu baticul ala"...intentii "bune" se gasesc mereu :smile308: :smile308:
pupici :smile16:
Draga bebe era sa iti sterg unul dintre cele doua mesaje care mi s-au parut identice dar am observat la timp ca ultimul avea un emoticon in plus .Scuze.
Ce rau imi pare ca sunt barbat si nu pot participa si eu alaturi de voi la ,,cascada" de pupici:smile308:
Pai eu am vrut sa modific primul mesaj fiindca am vazut ca nu-mi iesise al doilea emoticon si vad ca de fapt nu am modificat,ci am mai scris inca unul ....nu stiu cum s-a intamplat asta....chiar terog sa stergi unul din mesaje...nu e frumos...ocup spatiul degeaba.Quote:
Originally Posted by munir
merci mumos si scuze,de-abia acum am vazut :smile33: :smile01:
:D Hannen,habipti ,nu iti dau voie nici tie sa te enervezi,ca pe urma cine ne mai scrie aricole bune?Cine are grija de frumusetele de titite??
Si dovada ca nu te tradez uite muaaaaaaaaaaaa un mare pupic,tie si la toate surorile nostre.
Nimic nu merita pe lumea astea sa va enerveze!
Cine ne iubeste nu ne face sa suferim:smile28:
Si multe salutari lui Munir,nu uitam ca esti fratele nostru,
pentru tine un :)