Salam aleikum dragi surori.
Am citit mesajele voastre si am o nelamurire.De ce daca pensatul este interzis(stiu ,dar tot il practic..)se recomanda si se practica vopsirea sprincenelor?
De ce intreb?Pt. ca am eu senzatia ca nu "practica" in sine este interzisa ci "efectul " dorit si obtinut,nu?
Adica care este scopul pensarii,infrumusetare(ceea ce consideram noi...) sau de a scapa de parul in exces care ne deranjeaza ,ne complexeaza..idiferent de motiv se obtine acelasi lucru,adica o schimbare a infatisarii pe care ne-a dat-o Allah,mai mult sau mai putin:)
Deci,din moment ce vopsitul produce acelasi efect ,chiar daca nu la felde eficient ca pensatul,practicindu-l urmarim acelasi scop,de ce sa-l practicam?Oare nu este la fel "de " haram ca si pensatul??
Asa cum am marturisit,si eu ma pensez .Singurul motiv pt. care am intervenit este acela ca mi se pare ca voi incurajati o practica haram in defavoarea altei practici haram:p
Sa nu va suparati,asta e doar parerea mea si se poate sa gresesc...(las la o parte explicatiile savante de dupa care zic ca fara radacina sprincenelor am arata precum bull-dog-ul:D )