Assalamou alaykoum wa rahmatullahi wa barakatouhu
M-am saturaaaaaaaaaaat :smile18: citind postarea Madynei m-a apucat plansul :smile308: Eu nu aveam Coranul acela dar am citit unele fragmente de la o prietena care tot la fel a patit.Si-a dorit foarte mult sa aiba Coranul,i l-a promis cineva...si atunci cand l-a primit...:smile308: Stu si eu cum e sa iti doresti atat de tare sa poti tine Coranul in mana,sa ti-l doresti tare de tot...eu prima data l-am primit de la Ummraschid (:give_rose: :give_rose: jazakAllahou khairan) acum cativa ani si apoi l-am imprumutat de la o prietena,tremuram cand l-am luat in mana!
Si azi,mai mult ca oricand,imi dau seama de cat de usor influentabili sunt oamenii care nu alte surse de informare decat cele oferite de librarii,mass-media etc.Acum ceva vreme multi din profesorii mei mi-au cerut sa le vorbesc de islam,le-am dat niste carti de la Taiba si ce mai aveam,au fost incantati,mi-au spus foarte mirati cat se asemana cu crestinismul,intr-un cuvant,au fost placut impresionati.Iar astazi,diriginta mea...m-a intrebat daca nu cumva cartile pe care i le-am dat...nu erau de la Taiba.I-am raspuns ca da si m-a intrebat:"Tu stii ce scandal e acum cu ei?!!!!" I-am explicat cat am putut de bine care este conflictul si ce interese sunt la mijloc dar eram super trista,desi nu aratam! Ya Rabb,de ce minciuna prinde teren in fata adevarului?!? :smile18: