Quote:
Originally Posted by maryam
sigur fac fata, ca pana acum nici macar o persoana nu mi-a spus ca e baiat.:smile16: :smile16: toata lumea care ma vede imi spune :inshaAllah sa faci o fata, si eu vreau baiat :smile308:
Printable View
Quote:
Originally Posted by maryam
sigur fac fata, ca pana acum nici macar o persoana nu mi-a spus ca e baiat.:smile16: :smile16: toata lumea care ma vede imi spune :inshaAllah sa faci o fata, si eu vreau baiat :smile308:
Beyyy,da` n-ai unu`?Ce-ti trebe doi?Mai lasa si la altii !Quote:
Originally Posted by amoodia
Na ce m-ai suparat!De aia nu vine la mine nika,ca i-ai luat tu pe totzi:D
Iman,am papat cumparat!!
Toti ai casei erau innebuniti,numai al meu nu,se intelege nu?
E cel mai ciudat specimen:D
Hai sa-ti zic cum arata.E orez cu bobul lung(Basmati) galben(fiert cu sofran cred),are in el scortisoara(betele rupte),cuisoare,stafide,ardei verde iute,cardamom (hell parca ii zice,si cred ca e de ala negru cu aroma aia dementiala,oricum coaja si forma e la fel ca al kamunului) si deasupra mushuroiului are carnita ,de pui sau de miel,prajita sau facuta in "ceva" nu stiu cum dar e super bunaaa.
Se serveste cu salata,un sos iute de rosii si ceapaaa(aia rosie si buunaaa).Aia de la restaurant le serveau toate separat,adica era "take out" si fiecare papa cu ce vroia.
Mancam de imi dadeau lacrimile:D :D
Ce poftaaa mi-am facut!
Anna,unde-i retzetaaaa????
bre da 1 e deja toti????:smile16: :smile16: hai mai ca nu vreau multi, doar vreo 3-4 inshaAllah :smile16:Quote:
Originally Posted by hannen
Anna sunt o bunatate, mie cel mai mult imi plac alea cu branza. aseara am mancat prima data cu carne si nu prea mi-au placut, si alea cu pui au fost ok dar preferatele mele sunt cu branza
Latifa ai avut noroc ca s-a gandit cumnata-mea ieri sa faca sambusec, ca altfel iti spuneam reteta numai teorie, fara practica :smile16: .sa ne arati cum ti-au iesit
Subscriu.Poate o scrii repede,ca s-o fac si eu azi sau maine.Quote:
Originally Posted by hannen
M-am apucat de munca,puiul e deja in cuptor.Miroase super.Quote:
Originally Posted by batool391
Am facut sambata sambusec,dar numai cu carne si au iesit delicioase:smile16: Dar fetelor nici nu am avut cand sa le pozez ca nu le-am pus bine pe masa si s-au si terminat:D Am fost vreo 15 persoane la masa si doar vreo 50 de sambusec:D Dar am facut si URECHILE BATRANULUI:D Sti,amoo,cum sunt alea?:pQuote:
Originally Posted by amoodia
Sunt niste sambusec mici,in forma de urechiuse ,dar sunt fierte in sos de iaurt(ca si sosul de la shakrie).Dar mie imi pace mai mult sambusec:D
Quote:
Originally Posted by latifa
la alea cred ca eu le spun SHISHBARAK. o sa caut o poza sa vad daca sunt alea de care vorbesti tu
http://i2.photobucket.com/albums/y26...hisbarak11.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y26...shisbarak1.jpg
Mai sa fie,amoo!!Tu vrei sa ma innebunesti?Da,astea sunt,dar am o intrebare.Tu le fierbi in apa prima data si dupa aceea le bagi in sos????Eu le-am fiert direct in sos si nu s-au prea fiert ele de fapt:confused: :confused: :confused:
Quote:
Originally Posted by latifa
l
:smile16: :36_1_21: :36_1_33: e fierb intai in apa cu sare vreo 3-4 min si dupa aia le pui in sosul de iaurt.
umplutura si aluatul se fac la fel ca la sambusek. (adaugat de amal)
http://i2.photobucket.com/albums/y26...hisbarak16.jpg