Originally Posted by
maryam
Mashaa ALLAH, intr-adevar cele scrise de tine aici sunt lucruri reale, la fel cum pot fi si cele postate anterior.
Pana la urma cred ca, nu exista decat in linii mari modele de educatie, desi daca stau sa ma gandesc bine, "model" inseamna deja ceva strict, impus, fortat...este foarte greu sa fii parinte, sau daca nu greu, in orice caz, nu e usor.
Cred deasemenea ca fiecare dintre noi isi doreste ca, copiii sa nu ajunga sa treaca prin "foc" ca sa creada/stie ca arde.
Poate ca tu ai sansa de a trai printre altfel de oameni si Inshaa ALLAH sa fie mereu asa.
Poate ca altii sunt ingroziti de ceea ce au trait, vazut, experimentat si atunci aleg strictetea fara nicio poarta deschisa...inshaa ALLAH sa fie si copiii la fel de capabili de a primi si de a isi insusi acest tip de educatie.
Va doresc tuturor ceea ce-mi doresc: sa va vedeti peste ani copiii buni si sinceri musulmani, oameni realizati profesional (ceea ce nu inseamna neaparat ca ar trebui sa fie in top x, dar sa aiba o pregatire, sa aiba valoare, independenta...) fara a fi neglijat islamul, Coranul, obligatiile lor in fata lui ALLAH, sa stie sa traiasca frumos, pe propriile picioare, in asa fel incat sa nu fie nevoiti sa-si murdareasca nici mainile, nici picioarele, nici ochii, nici sufletele...............................amiin, YA RABB!