Originally Posted by
telmiza
pai....vi s-a luat jucarica....ce o sa mai "protestati " acum....?????
ca nu mai e blocada in Gaza....au primit si ciment si pietre si nisip si tot AFARA DE ARME.
Ia sa va vad acum cum o sa protestati pentru "ajutorarea" cu arme a saracilor din Gaza,necajitilor care nu au ce pune pe masa,adica nu au gloante si revolvere...
sa va vad ce mai strigati in araba,in turca ,in palestiniana (este asa ceva ?)
steagul turciei si palestinei in Romania?
afara cu voi duceti-va in turcia, in afganistan, in etiopia, in yemen,acolo sa protestati pentru nenorocitii de musulamani de acolo.. nu sa inveninati atmosfera la mine in tara.
hhhhhhhhuuuuuuuuuuoooooooooooooo...!!!!!
nu ai descoperit america....eu postez pe numele adevarat ceea ce tu nu ai curaj,nu am ascuns cine sunt si ce bloguri am si desi ti se pare curios,sotul meu si familia lui care sunt pe lista neagra in egypt ca intelectuali si oameni moderni, necredinciosi cu studii in strainatate si cu vederi liberale,......stiu IN MARE PARTE recunosc-ceea ce scriu eu...adevarat ca la cele stiute de ei mai adaug putin si de la mine...
in loc sa ma scuipi combate-ma.....
dar prima este mai usoara....
Doamna Abbu,
in loc sa ma scuipi combate-ma.....
dar prima este mai usoara...
de ce nu aplicati acelasi lucru si dv? de ce scuipati in loc sa exprimati decent ceea ce nu va convine si sa incercati sa purtati discutii pasnice cu noi?
De unde vreti sa primiti respect daca nu Oferiti Respect?
Se pare ca si pt dv este mai usor sa scuipati decat sa combateti. De ce aruncati cu piatra? sunteti plina de contradictii si acesta este motivul pt care cei mai multi dintre noi aleg sa va ignore.
In momentul in care veti fi in stare de o discutie civilizata (cum ar trebui avand in vedere ca faceti parte dintr-o familie intelectuala),atunci va asteptam pe forum sa lamurim,cu calm, ceea ce trebuie lamurit.