Quote:
Originally Posted by admin
insha allah eu si noi toti sa avem fruntea sus fata de felul cum suntem, sa nu ne fie rusine cu noi....
Printable View
Quote:
insha allah eu si noi toti sa avem fruntea sus fata de felul cum suntem, sa nu ne fie rusine cu noi....
Genan,dar tu de unde esti?Vorbesti foarte bine si frumos romaneste.
Va rog frumos sa nu puneti astfel de intrebari pe forum.
Aveti mesajele private puteti sa le folositi .
Multumesc.
multumesc admin..
asta ce vroiam sa ii spun si eu lui myryam.. as prefera sa nu raspund la intrebarea asta in plin forum..... ;)
;)
ok,ti-am trimis pm ;)Quote:
Originally Posted by genan
Daca Juiub inseamna sinusuri in sensul medical, atunci se intelege ca e obligatoriu niqabul inclusiv cu acoperirea ochilor, pt ca din sinusuri fac parte cele frontale, care sant deasupra sprancenelor.
eu din Coranul in romana inteleg batic + val, dar mi s-a spus ca in araba este alt cuvant mai precis...
oricum e clar, trebuie sa invat araba bine.
nu stiu daca o femeie are rost sa poarte niqab sau batic daca ea se simte fortata sa faca aceasta, sau daca ea nu isi doreste acest lucru.
Dumnezeu stie ce este in sufletele noastre, asa ca mi se pare ceva inutil sa facem un lucru fara sa credem in acel lucru.tot ce facem in credinta o facem pt noi si pt Dumnezeu, nu pt ochii lumii sau pt linistea altora.
sinusuri sunt mai multe... cele de deasupra sprancenelor care le stie toata lumea care e sinusu frontal si mai sunt si sinusurile maxilare, sub ochi, pana la jumate din obraz... si mai sunt si etmoidale... posterior de partea sup a nasului...Quote:
Originally Posted by amal
deci trageti singure concluzia pe unde trebuie pus valul... :D :D
:smile01: :smile01:
www.islamqa.com are si optiune in limba araba. Poti citi aceste fatawa in limba araba. Nu am intentionat sa atac pe nimeni cand am facut afirmatia de mai sus.Quote:
ALLAH sa te rasplateasca .
Am citit in araba si este bine si corect .
Multumesc tuturor surorilor care au raspuns precum si adminului.
Jazak Allah khairan
Raspunsurile voastre imi sunt de ajutor
Este un hadis care ne-a parvenit de la Aysha raa care a spus :Cand s-a pogorat acest verset(versetul valului ) ne-am rupt hainele si ne-am acoperit cu ele fetele si corpurile".
Imi cer scuze dar relatarea nu este exacta decat ca si idee.
Ideea este ca niqabul este obligatoriu si ALLAH swt stie cel mai bine.