Salutare fetelor!
Poci sa-mi dau si eu cu parerea,desi sotul meu nu-i sirian?:D
Ema,sa stii ca vizitele astea se intimpla numai cind sunteti voi in vacanta,vin toate neamurile cirduri,cirduri sa va vada,apoi se raresc,totul intra in normal.
Nu stiu de ce ziceti ca ati prefera romance in locul araboaiecelor.Eu as vrea sa am si amice romance,desi sincer m-am fript cu ele de n ori.Mai bine cu familionul sotului ca sunt toate niste femei de nota 20.
E de ajuns ca soacra si cumnatele sa te placa si sa va intelegeti,celelalte se poarta cu tine cu manusi:D
Depinde si de relatiile dintre ei,dar soacra mea este o femeie cu un mare respect in fata familiei si nu cred ca ar indrazni unul sa zica cirr despre cineva dintre ai ei,(familiile copiilor ei )sau sa se amestece in treburile casei,problemele familiale.Nici fratii si surorile ei ,nici ale socrului.Socrul este si el un om cu autoritate dar bun ca painea calda.
Nu stiu de ce sa zic ca mai depinde,de educatie,de sotul tau.Al meu niciodata nu a facut faza cu adu ceva si sa nu comentezi,cred ca iesea urit de tot:smile16: si nimeni din familia lui nu indrazneste nici sa imi ceara un pahar cu apa dar mie mi-e tare drag sa le ajut,mereu ma bagam peste tot.
Si eu locuit in egipt si nimic nu s-a schimbat.Ba de cind stateam separat soacra imi facea mereu piatza si il trimitea pe socru sa imi aduca tot ce-i ceream si ce nu-i ceream.
Ii vizitam des ,dar ea niciodata nu venea neinvitata .Ma rugam de ea sa vina citeodata ca nu se indura sa lase treaba pe acasa.Ma duceam si eu si o ajutam cind stiam ca planuieste cite ceva major prin casa.
Totul a fost exact cum mi-am dorit.Nu tu vizite inoportune,nu musafiri peste musafiri,nici relatiile nu s-au schimbat deloc,pot zice ca erau/eram toti asa cum trebuie sa fie o familie.
E o mare deosebire intre relatiile familiale in ro.stii chiar intre frati,cumnate rica,impunsaturi,vizite mai rarute...aici n-am simtit asa ceva.Toti erau primiti cu draga inima si apropo ,nimeni nu cotrobaia nicaieri,din living mergeau la toaleta si atit!!!
Nu in bucatarie sau in alta camera,mai ales in camera noastra cind eram noi acolo.Nici macar soacra nu intra fara sa ceara voie si sa bata la usa!
De fapt acum dupa ce ii cunosc atit de bine am realizat de unde are sotul meu o asa mare pretentie la intimitate.
Totul ,camera ,lucrurile proprii si personale nimeni nu se apropie de ele.La inceputuri eu ma calcam in strachini,deschideam scrisori etc.nimicuri..dar el mi-a cerut sa inteleg ca proprietarul de drept deschide ce ii apartine si abia apoi zice la curiosi(adica io):smile16:
Eram si eu ca oardy,oleaca paranoica si putin mai mult geloasa,alhamdullilah ca a trecut!!!
Va pup si imi cer scuze ca v-am plictisit atit.:smile01: