Glumeam habibty,era o ----fora despre cum tre' sa pui piciorul in prag.Acum sa nu te gandesti ca chiar as face asta....dar nici sa tac n-ar vedea...:D :D :DQuote:
Originally Posted by NaDia
Printable View
Glumeam habibty,era o ----fora despre cum tre' sa pui piciorul in prag.Acum sa nu te gandesti ca chiar as face asta....dar nici sa tac n-ar vedea...:D :D :DQuote:
Stiu da si eu tot sub forma de gluma am zis-o numai ca am uitat sa pun LOL:36_1_21:Quote:
Originally Posted by bebe_amour
Stiu si ca glumeai,dar era politicos sa raspund din moment ce m-am vazut vizata,nu? :36_1_21: :36_1_21:Quote:
:smile01: :smile01:
ADEVARUL E CA IERI AM CAM INTRAT IN ACEASTA SURIOARA...
MI-A SPUS DACA POATE SA VINA SA DOARMA LA MINE ACASA,SAPTAMANA VIITOARE?PENTRU CA ACASA LA EA(CASA MARE MASHAALLAH...POT SA STEA 2 FAMILII FARA SA SE INTALNEASCA) VIN IN VIZITA SORA LUI SOTUL EI CU BARBATUL.CUM SOTUL ACESTEI SURIOARE LUCREAZA DE NOAPTE,CUMNATUL EI NU VREA SA INTRE IN CASA DACA EA ESTE ACASA...ADICA...UN FEL DE IESI TU CU COPII TAI AFARA CA SA DORM EU IN CASA TA"..ASA DE TARE M-A SUPARAT SITUATIA CA NU AM PUTUT SA MA ABTIN SI SA NU II SPUN CA NU ARE MANDRIE SI NICI UN PIC DE PERSONALITATE...SA CA CUM POATE SA ACCEPTE ASA CEVA????
EA MI-A RASPUNS CA ACEST CUMNAT ESTE FFFF RELIGIOS,CA A FOST IN HAJJ DE TREI ORI SI CA NU SE UITA LA TV PTR CA ESTE HARAM...SI LA URMA MI-A SPUS CA EU NU AM CUM SA INTELEG SITUATIA.(ca si cum eu as fi cretina).I-AM SPUS CA CASA MEA ESTE DESCHISA SI LA O SUTA DE PERSOANE DACA E NEVOIE,DAR IN CAZUL ASTA IMI INTRA SHEITAN SI NU POT SA INGHIT ASA CEVA...SI AM INTREBAT-O CE PARERE ARE SOTUL EI DE ACEASTA SITUATIE SI MI-A RASPUNS CA E NORMAL ASA....
INSEAMNA CA EU NU SUNT NORMALA SAU NU DESTUL DE CREDINCIOSA:smile28: :smile28: :smile28:
ALLAHU ALEM
Ce tampenie e si asta, in primul rand ea poate sa stea in casa ei chiar daca el este acolo ca doar si sotia lui este acolo, ca doara no sa fie numai ei doi. Si ce daca sotul ei lucreaza noaptea ce in timpul respectiv este destrabalare daca ea sta in casa ei. SORRY dar aici o invinovatez pe ea, mort copt ea nu ar trebui sa-si paraseasca casa. Si cu copii ce-o sa faca?
salamu alaikum wa rahmatullah!
Mai fetelor dar in ce tara se intampla asta? Intreb ca ma gandesc ca daca omul e atat de religios poate ca un imam sau o autoritate religioasa sa intervina cumva. Eu stiu de barbati musulmani care pleaca pe la prieteni sau raman de garda sa se intalneasca nevestele si sa stea relaxate cu copiii lor nicidecum de femei care sa plece din casele lor ca sa vina cumnatul... Allah alim si sa ma ierte daca gresesc, vorbesc si eu doar din ce stiu.
Sa facem mult du'a pentru acesta doamna.
astagfirullah!
*cred ca in primul rand trebuie sa zicem sa ne fereasca bunul allah de o situatie similara.
*sunt soti care asa se manifesta de la incepulut casniciei si sunt altii care se schimba peste noapte...astagfirullah!
*cei care sunt asa de la inceputul casniciei....parerea mea e ca sunt mai greu de dat pe breazda.
*dar cei care se schimba in timpul casniciei....au sanse mai multe de schimbare.
* acuma nu stiu in ce categorie s+ar incadra acest sot.
*e de plans situatia surorii noastre .oare ce vor simti acei copii peste ani si ani fata de tatal care nu+i suporta la masa cu el?
*poate atunci nici ei nu+l vor suporta pt ca va fi prea batran si se va murdari si el ca un copil.
*asta nu ar fi nimic,dar poate ca acei copii vor face la fel cand vor devenii parinti...astagfirullah!
*in ceea ce o priveste pe surioara noastra...nu cred ca are taria de a pune piciorul in prag.ce+l putin asta am dedus din postari.daca era asa,o facea pana acum.
*cred ca orice sfat ar primi,si orcat ar fi de bun....tot ca ea va face.
*de ce?
*pt ca asa e ea,si chiar daca nu+i convine una..alta.. are in ea teama de sot,chiar daca poate nu ar recunoaste.
*cu parere de rau ...nu sunt prea optimista ca sora noastra va tine cont de sfaturi ,,radicale,,.
*sotul ei a .. ,,formato,, cum a vrut el si ea nu are curaj sa iasa din..,,tiparul lui,,.
*inshaALLAH sa auzim vesti bune!
Quote:
Originally Posted by oardy