Bebe asta se crede si muschiulosa pe de-asupra:D
Dupa parerea mea,ar trebui sa-ti fie tie frica de juniori!Nici nu stii ce razboinici pot sa fie;) Mai ales astia mixati:D
Printable View
Bebe asta se crede si muschiulosa pe de-asupra:D
Dupa parerea mea,ar trebui sa-ti fie tie frica de juniori!Nici nu stii ce razboinici pot sa fie;) Mai ales astia mixati:D
Quote:
Originally Posted by latifa
asa e sa stii
are latifa dreptate si u cum esti mica si firava....iti smulg codita ta de ratusca mongoleza:D:D:D
Quote:
Originally Posted by anna
vaaaaaaaai...ce m-au distrat ultimele doua postari!!!;) mai...nu cred ca ar avea juniorii putere sa ma doboare...asta daca sunt 2-3...dar daca sunt mai multi,incep sa ma tem,pe cuvant!:D mai ales daca mai vine si anuka pe acolo....si ii incita la revolte...sau le mai da si o mana de ajutor...devine periculos!:36_1_21: :36_1_21:
Parca-i vad pe juniori pregatiti de atac
http://img158.imageshack.us/img158/1...24smallpo7.jpg
Si pe Bebica speriata,asteptandu-l pe Habibe s-o salveze:D
http://img158.imageshack.us/img158/8...gesdasykf2.jpg
:36_1_21: :36_1_21: :36_1_21:
hahahahhahah
hahahhahahahha
superrrr tari pozele latifa
si sa stii ca seamana ratusca cu bebica noastra:D:D:D
Quote:
Originally Posted by latifa
supeeeeeeeeer tareeeeee faza asta...de fapt intreaga postare!cat am putut sa rad....:kuzya_01:
va pup pe amndoua,si pe tine si pe nebuna aia mica...asta inseamna annuka!:cup1:
apai dupa ce ne batusi cu perne ...batusi si copii fetelor sau mai bine zis ei pe tineee:D:D
acu vii cu pupaciuni?:D
pai cine te-o mai pupa?:D:smile26: :smile26: :smile06: :smile06:
Quote:
Originally Posted by anna
vrei sa mooor...de ras?:cow: :cow: :cow:
OOOFFF , ORICE ZBOARA , ARE PENE , NU ARE NEVOIE DE PASAPORT, ACTE SI BILET DE AVION AR FI INDEAJUNS PENTRU MINE , SA FIE PACE , O LUME ISLAMICA , INTELEGERE PERFECTA SI NU GRANITE SI PIEDICI INTRE OAMENI....SA POTI ZBURA ORIUNDE...SA OFERI ZAMBETE SI SA.I INVETI SI PE ALTII SA ZBOARE...O RANDUNICA AR FI IDEAL...:smile01:
Lacra...bun venit la "joaca" noastra...:give_rose: :give_rose: e frumos sa visezi uneori oameni visand...e bine,ne da speranta.Quote:
Originally Posted by Lacra