Fii atent aici romanule...........
In primul rand ca nu-ti permit sa te rastesti la mine si sa-mi atribui o alta nationalitate
Apoi iata raspunsul meu pt dumneata, si da, am citit toate pasajele, nu mi-a scapat nici unul din nefericire. Eu una spun si alta se intelege. Ce treaba au aici evreii si statul lor? eu vorbeam despre razboi, despre victime si despre necesitatea stoparii lui nu despre istorie. Pt asta este o alta sectiune si se poate discuta acolo
Deci, am sa postez cateva informatii luate de pe un alt forum si sper sa nu se supere nimeni ca am facut copy paste:
Romani scapati din Iad - Repatrierile au inceput pe aeroportul 'Henri Coanda'
19 Iulie 2006 | de Alexandru Boariu
Jurnalul National
Autoritatile romane au reusit sa scoata din "infernul" din Liban si sa aduca in tara, prin Siria, peste 300 de persoane, cetateni romani si rezidenti, in majoritate femei si copii
HAOS.
Despre haosul din Liban povesteste ziaristilor chiar un libanez, Hussein Zanoui, venit impreuna cu sotia sa, romanca: "Armata israeliana lanseaza manifeste din avioane, prin care indica populatiei unde sa se adaposteasca sau pe ce rute sa paraseasca localitatile. Am facut ce scria pe aceste hartii si ne-am adapostit, dar am fost bombardati. Am crezut ca este o intamplare si ne-am mutat in alta cladire, undeva in apropierea Aeroportului din Beirut. Dar si acolo au bombardat. Am plecat impreuna cu sotia, cu fiica si cu copilul familiei care ne gazduia. Cand m-am uitat in urma, totul era transformat in praf, in faina. Nu cred ca din greseala rachetele au distrus acel imobil cu 150 de apartamente".
Oare nu este evident ce se intampla? Si nu e primul caz relatat de acest fel, am mai citit si altele care spun aceeasi poveste dar in zone diferite precum ca oamenii s-au adapostit acolo unde credeau ca vor fi in siguranta si tocmai ca acele locuri au fost bombardate ulterior.
Oare sa fie o eroare? la fel cum eroare a fost si cand masinile crucii rosii au fost bombardate, cand masini cu combustibil au fost arunate in aer si altele si altele
Vedeti, asta este diferenta intre cele 2 tabere: unii se adapostesc cand aud alarma in adaposturi special amenajate in timp ce altii sunt dirijati spre locurile unde vor fi macelariti
Oare mai sunt coerenta sau aveti voi dreptate si eu vad gresit? ma tot intreb si eu ca un om normal daca mai percep corect realitatea