Quote:
Originally Posted by
nur
salam aleikum,
surioara,legatura mea cu moscheia este nu doar stransa ci foarte stransa,daca in tot timpul asta am rezistat datorita faptului ca am mers mereu la moscheie se datoreaza,iar in privinta lui Amin raspund acum pt ca voi toate sa stiti:in urma cu 1 an am suferit o operatie f grea.....am avut cancer!in urma extirparii tumorii am ramas sterila...Ahmad nu am putut suporta timpul cand eu faceam chimio-terapie,nu a vrut sa fie acolo cand se presupunea ca nu as mai fii fost si........ a preferat sa fuga,lasand in urma un fiu care inca intreaba dece? la scurt timp au sosit si actele de divort si incredintare a copilului .acum 8 luni el sa recasatorit cu o femeie foarte tanara iar curand va fii din nou tata.vreau ca voi toate sa stiti un lucru :eu si Ahmad mai avem un baietel de 10 anisori pe care el la oprit si pe care am dreptul sa-l vad o data pe an in ramadan....si pe care "mamicuta soacra-l creste ,dar pe care nu vrea sa-l aduca acum sa-l vad si eu stiind ca nu am posibilitatea sa-l vizitez .....aaa si inca ceva :el nu contribuie la cresterea lui Amin cu nimic pt ca "e greu sa intretii 2 case si nu i-mi permit!descurca-te cum poti Nur"asa ca acum stiti toata povestea ....mamicutza ma invinuieste ca am fost bolnava ....ca nu mai fac copii,ca fiul ei trebuie sa asculte din nou de o sotie cand tocmai se obisnuise sa o comande pe fosta(adica pe mine!!!!)wallahi nu pot sa nu fiu rea cand ma gandesc la cat rau mi-a facut mie si copiilor mei ! din cauza ei acum copilul meu este departe ,ea a fost cea care a facut imparteala! insh'Allah sa am puterea sa nu-i spun nimic urat pe perioada vizitei in romania.pupi multi la scumpici:002:
:salam:
Nur...m-ai lasat fara vorbe...cum se poate intampla asa ceva?!?!?cum pot exista astfel de oameni?cum pot dormi cand stiu ca au facut un rau ff mare?!?!unde e vina ta ca ai fost bolnava?tu ai ales sa te imbolnavesti?!si dupa aceasta suferinta,a despartirii,de ce iti mai ia si baietelul,ca sa suferi si mai mult?!?
wallahi,nu pot sa inteleg de ce unii oameni procedeaza asa...imi cer scuze daca,poate,am spus ceva necugetat,chiar imi pare rau...dar nu pot pricepe chestia asta!
esti o femeie minunata,puternica,te rog sa ma crezi ca simt ca esti un model demn de urmat...Allah sa te ajute mereu si insha'Allah sa poti face fata cu bine incercarii care te asteapta,intalnirea cu mama fostului tau sot.
:give_rose: :give_rose: tot respectul pt tine