Nu stiu ce titlu sa mai pun....
Quote:
Originally Posted by nazirah
Nu stiu ce titlu sa mai pun....sincer, nu am crezut ca Shakira are asa multe admiratoare din randurile voastre..., insa ceea ce-mi place la Shakira, este in afara de vocea si muzica, si simplu faptul ca nu a uitat niciodata de unde provine ! :rolleyes: (asa e si fara exagerare, si nu pt ca aici vorbim despre "unde v-ati nascut?!") si lucru aceasta este f evident la tot pasul in tot ceea ce face !
N-as vrea sa deviez f mult de la subiect, pt ca nu stiu daca ne putem perimte sa discutam pe forum despre concerte si specatacole de muzica, cel putin pt moment, pt ca inca nu mi-am revenit de la cele 16 ore de drum dus-intors, parcursi cu trenul intr-o singura zi,nici sa povestesc sau sa descriu cum a fost la concert, dar probabil o voi face in curand...ideea este ca am fost putin stresat si ingandurat zilele trecute din mai multe motive, si simteam mare nevoie sa mai calatoresc si sa ma mai inveselesc catusi de putin, mai ales ca de mult nu am mai fost la concerte, insa pe cel al Shakirei nu aveam de gand sa-l ratez (pt ca-mi place mult muzica latino, si tot o data si muzica orientala, si ce canta Shakira este o combinatie reusita din amandoua) si pt ca si eu am avut (mai de mult) de a face cu lumea muzicii, de pe vremea cand lucram la radio si urmaream toate eveminetele dar si competitile muzicale din scena romaneasca !
P.S. : Nu i-am dedicat Shakirei nici-o poezie deocamdata, dar nu-i idee rea...probabil pe viitor o voi face !:p
pe curand...:smile01: