Nu m-am gandit….
Si nici nu ma gandesc asa.
Poate ca voi profesa, poate nu.. pana una alta trebuie sa termin facultatea :D
Iar daca voi profesa o voi face Doar de dragul familiei mele (sau daca imi va face placere personal si voi avea timp) _ insa nu am de gand sa am copiii crescuti de stat, ci vreau sa aiba o Mama alaturi ;)
Si nici sa fiu silita sa iau o responsabilitate pe care nu o am... daca familia mea va avea nevoie de sprijinul meu, atunci voi fi pregatita Insha’a Allah....
Insa in nici un caz nu visez la o cariera Stralucita _ asa ceva inseamna muuulte sacrificii _ iar familia e mult mai importanta.
Am tot dreptul sa Studiez si daca am reusit sa intru intr-o facultate la stat Alhamdulillah...
Imi pare rau, nu stiu de ce privesti lucrurile asa :D
Dar nu cred ca prin faptul ca eu studiez aici am facut pe cineva sa moara de foame sau ca sunt Nerecunoscatoare statului (care m-a sustinut si mi-a platit facultatea)....
Fii sincera: nu-mi spune ca tu ceea ce lucrezi lucrezi de dragul statului si pentru „prosperitatea poporului si patriei romane”... :p
asa ca nu va muri nimeni de foame din cauza mea, nu si-a ratat nimeni Visul din cauza mea si nici statul nu a avut o pierdere Imensa...... deci de unde toata perspectiva asta Tragica? Chiar asa mult rau crezi tu ca am facut prin asta??
:confused:
~~~
P.S.: dar de cei care sunt la o a doua facultate ce zici? Sau de cei care nu mai sunt la 20 si ceva de ani, ci la alte varste si urmeaza o facultate? Sau de cei care au fost fortati de parinti sa urmeze o anumita specializare si pana la urma au hotarat sa faca ceea ce-si doresc? Ei nu au mai adus „pierderi” statului?
:rolleyes:
Tot ce am vrut sa spun e ca:
1. am Tot Dreptul sa Studiez.. si daca am reusti sa intru aici Alhamdulillah.....
2. nu visez la o cariera Stralucita, fiindca am alte prioritati in viata mea..... iar o cariera iti ia tot timpul si inseamna multe sacrificii
3. voi profesa de drag, sau daca familia mea va avea nevoie (de-asta si vreau sa am o alta pregatire_si urmez o facultate), insa eu nu sunt Obligata sa sprijin financiar familia ;)
4. nu vad nimic rau in faptul de a invata cat mai multe... cred ca asta imi va folosi si din alte puncte de vedere
sper ca nu ti-am inteles gresit cuvintele...
~~~
Sa-ti daruiasca Allah Preainaltul cele mai bune intentii
:give_rose: