Originally Posted by
memouna
Nu m am simtit pusa la zid ,sau ceva de genul,pur si simplu am postat si eu ceea ce simt(,dupa cum se vede cred,)in legatura cu aceasta tema,si deasemenea am vorbit din ce am mai auzit de la diferite surse,din vazute si auzite.Nu sunt in vre o situatie de genul,si de aceea nu am vb din experienta mea proprie,pt ca daca as trai eu aceasta situatie,v asi spune exact cum ma simt,fara retineri.(asta nu inseamna neaparat ca as face publica viata mea personala).Nu vreau sa spun ca fiecare femeie ar trebui sa spuna ceea ce simte cu adevarat pe un forum,dar eu pt ca asa e firea mea, chiar nu as ezita in a face o.Doar vorbeam despre poligamie,si ceea ce am spus cred ca a fost atat de simplu si de normal,incat nu vad nici un rau in asta.Am spus ca exista femei care accepta si declara ca sunt fericite,altele care nu ar suporta asa ceva,si altele care nu le place,dar fac un compromis de dragul familiei.Nu cred ca exista alte categorii inafara de acestea 3 ,nu ar avea cum.Nu stiu,dar am mai intrat pe forumuri islamice,dar oamenii discuta mult mai degajat,nu stiu.....exista un alt ,,spirit,,sa zic asha....Oamenii isi scriu parerea,si chiar daca apare unul cu o idee aberanta(nu cred ca e cazul meu lol),fratii si surorile raspund altfel...mai cald ..mai prietenos.Cred ca caldura aceasta se poate simti si chiar pe un forum,.....Nu vreau sa supar pe nimeni,dar aici pe forum am simtit raceala de multe ori,urmarind diferite postari si mai vechi,si mai noi..,ca sa nu zic si unii care se intzeapa intre ei...(sper din suflet ca nu se supara nimeni pe mine acum:o) dar asta simt...As vrea sa ma simt mai libera sa postez pareri,sentimente,nu sa stau sa mi citesc postarea de 10 de ori,sau sa ma gandesc ca vre o fraza poate fi interpretata nustiu cum,.,sau sa supar pe cineva,departe de mine gandul de a intzepa,sau a vrea sa fac sa se simta prost cineva.As vrea sa ma simt mai libera sa discut,sa mi spun o parere...Daca observ,ca nu se poate,probabil nu am sa mai postez,de frica sa nu fiu analizata intr un mod negativ,si am sa stau mai mult sa urmaresc postari,sa invat cate ceva de pe site.Salam