-
si am uitat sa zic.....
supeeeeer tare.....
la inceputu anului.. nu stiam prea bine cum sa vb cu pacientiii.... si.... ma duc la una sa stau de vb cu ea...
sa vad ce are, de ce se internase... si ma prezint, ii zic ca sunt studenta, si se uita la mine si ii zice doktorei, adica asistentei mele de grupa, doamna dr, ma scuzati, dar eu nu vreau sa vb cu ea ca sigur are paduchi de si-a pus baticu asta pe cap, si nu vreau sa fac iarasi, ca debea am scapat de ei..... :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21:
si eu cand am auzit asa, am zis, ok, bine, nu e nimik.... dar eu care nu stiam cum sa plec mai repede de langa ea.....
:smile33:
-
:36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21:
Aici mi-ar trebui emoticonul ala care se tavaleste pe jos de ras Genan.. hai ca am ras de ma dor obrajii:smile16:
-
si eu tot pe ala il cautam.... dar nu e aici.... :DD::D
dar wallah 7ram ca rad eu acuma de femeia aia.. insa era femeie simpla de la tara, habar nu are ea ce e aia islam....:( :( :(
venise acolo ca facuse infarct de atata efort cat a facut munca campului... si ca nu lua "nasturii" care ii dadea medicu din sat.....
ce pretentii sa mai am sa stie ce e islamul.... :( :(
-
ai dreptate astaghfirullah... Allah sa ii ierte pe cei care poate nu au posibilitatea sa citeasca si sa se informeze. Allah sa le deschida inimile si sufletele si sa ii aduca pe calea cea dreapta. Amin
-
insha allah...:smile310: :smile310:
-
Nuu,e clar!Asta-i o "politica" noua!Am avut eu o banuiala,dar dupa ce-am citit povestirile voastre de la scoala,fetelor...E clara treaba!
Pai chestii de-astea,inainte de "9\11" nu se intamplau,mai ales intr-o facultate de medicina!!!
Eu sa va spun drept,alhamdullilah,pana acum n-am patit-o.Si consulul care era inainte,era un om extraordinar,diplomat adevarat!Si atmosfera era alta...aveau un salon de primire,cu canapele,flori...ce sa va zic,totul parea familiar,cald,placut!Si locul unde se afla ambasada e foarte frumos.
De data asta,cand m-am dus,in locul terasei mari si pline de flori...am gasit un balcon blindat(stiti cum,stil blocuri comuniste);in locul salonului...usi grele de ----l si un geam gros prin care vorbea un imbecil,fost securist reciclat si reambalat...
Ce sa va spun,sa ne intareasca Allah(swt) sa reusim sa trecem peste toate astea!
Si,fetelor,nu va lasati intimidate!Luati atitudine!Nu fiti violente in limbaj(oricat v-ar fi de greu,stiu!),dar fiti ferme!
Si nu va pierdeti umorul:D ,asta ar fi cea mai importanta victorie pentru ei...
Allah(SWT) sa va aiba in Paza Sa pe voi toti,dragii mei!:)
-
Eu nu port hijab inca dar vad ce s eintampla ori de cate ori merg in Romania. Am o prietena care vrea sa vina in vizita la noi imbracata si cu hijab si cu niqab. Mi-a fost mila sa ii spun ce greu ii va fii sa treaca de imigrari in Romania. Cine stie ce a iesi??
Ceea ce vad eu in Romania ca se uita lung la mine cand ies cu sotul de parca e tigan...
Si pe mama au intrebat-o ceva prietene oameni educati si cu scoala cand imi pun broboada in cap si daca sotul meu inca nu are tendinte teroriste??
Va dati seama ce placut se simte mama prin oras:) cand toti se uita ce ginere oaches are:smile16:
O sa imi pun si batic curand apoi nu stiu ce va fii
-
SURORILE MELE SUNT SOCATAAAAAAA:smile33: :smile33: :smile33: NU SE POATE ASA CEVA:( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALLAH SWT sa va dea putere ca sunteti la inceputul vietii voastre,iubitelele de voi,dar asa cum zice Ishtar,sa nu va pierdeti nici la propriu,nici la figurat!!!
-
Mie imi vine sa rad...dar si sa plang!!!cand vezi atata prostie si incapatanare...offffff.....dar tare ma amuza sa spun ca sunt terorista si mai stiu eu ce.....astaghfirouAllah....poate ma ia careva in serios si nu mai zice nici psss dupa aceea!eu la scoala mi-am mai pus hijabul si nu s-au mai uitat asa urat cei de-acolo,fiindca imi stiau deja "mania" (parerea lor,islamul cica e o chestie care o sa-mi treaca...s-o creada ei!!!:mad: :mad: :mad: )...dar mai acum cateva zile ies in oras cu niste prietene muslime de aici...ce sa spun,frumos,am intrat...mai eram cu inca o fata iar aletele doua ne asteptau la masa (una avea hijab,cealalta nu)....niste tipe de langa noi au inceput sa ne arunce niste priviri "dragute"...si dupa cum erau ele,aranjate si fitzoase..in mod sigur s-au gandit:saracele de ele,ce arabi le-or fi obligat sa poarte chestiile alea?dar eu eram super multumita si chiar nu-mi pasa...
mai incolo putin,la masa de vis-a-vis...venira doua familii cu niste bebei de vreo 3 anisori mai mai sa-i mananci....unul din tatici se tot uita spre masa noastra...hmm....ce ciudatenii!
ei...venii vremea sa plecam...ne despartiram noi,ramasei doar eu si fata cu care venisem....trecem pe langa niste pustani....imediat auzim...iiiiuuuu...maicutza tereza!!!imi venea asa de tare sa rad!!!apoi la magazin:o vanzatoare destul de sociabila tinand cont ca aratam "in halul ala"...mai ciudat se uita o tipa care era dupa noi la rand....am vazut-o in vitrina cum s-a uitat dupa noi cand am iesit...hihihiii...ce specimene ciudate eram!in fine,noi sa fim sanatoase,Allah makum!
Assalamou alaykoum wa rahmatuLlahi wa barakatouhu
v-am pupat :D :smile16: :smile01:
-
GENAN faza ta e de plans si de ras. Insha Allah sa fie cum zice NOUR.
Partea proasta este ca de ex. aici secretara cred ca a vrut sa faca o gluma dar nu i-a iesit ca sunt sigura ca nu eram eu prima pe care o vazu-se cu batic.
Inca una(ca incep sa-mi aduc aminte):smile33: Eram in statia de metrou si aglomerat de numa era la ora de varf. Si in spatele meu, erau doua doamne care au zis "uit-o si pe asta cu batic in cap" in romaneste:smile16: la care eu, am facut un gest cu mana de parca imi verificam hejabul la spate. La care ele "O ma scuza-ti nu stiam ca sunteti romanca" si i-am zis "din cite stiu eu am emigrat in Canada nu Romania":D Faza ma frumoasa este ca locuim pe aceeasi strada.:D si tot drumul au fost nevoite sa ma vada:D