Originally Posted by
Yumna
Eu v-am citit cam tarziu,dar vreau sa spun ca Iman99 are dreptate cand spune ca un sot care nu este satisfacut de sotie(stiti voi...spune ea)are tot dreptul sa ameninte sa isi ia alta sotie.Eu nu ma refer la cele care au probleme de sanatate,ci la cele care se "sustrag"intentionat.Si am cunoscut unele care spuneau:"ma uit la serial si ma fac ca ploua pana adoarme" sau:"mi-e lene sa fac baie generala de fiecare data" si asa incet-incet fac din asta un obicei.
Acum parerea mea este ca niciodata un barbat nu ameninta de la prima nemultumire,ci a strans el si incepe sa "verse"cand nu mai poate sa "inghita".Iar,ea,sotia,care nici macar nu a observat ca e nemultumit in timp,se simte nedreptatita si din orgoliu nu incearca sa repare situatia.
Majoritatea barbatilor,tot din orgoliu(orgoliu masculin,deh) nu rezolva problema cu sotia,pt ca se gandesc ei:"de ce sa "cersesc" de la o femeie ceva cand pot sa iau alta care sa-mi ofere ce-mi lipseste?"Barbatii gandesc intr-un fel si noi,femeile in alt fel...cat despre dialog,putini barbati sunt deschisi.