Despre individul Abbu Viorica (un alt membru al echipelor diversioniste din online) : http://patriahotilor.blogspot.com/2010/12/diverisonisti-incompetenti.html
Printable View
Despre individul Abbu Viorica (un alt membru al echipelor diversioniste din online) : http://patriahotilor.blogspot.com/2010/12/diverisonisti-incompetenti.html
Arif Raif,Maruam,Batool,Ahmed,Sabri,Orlando,Moona,Hatic e,Aishia,etc...etc...de 8 luni de zile va straduit sa-mi stergeti blogul,facebook-ul,de luni de zile intrati pe blog si ma injurati anonim....
poastarile voastre sunt la vede,nu cenzurez nimic,nu ma intereseaza de unde sunteti si ce faceti.
dar daca Bzatool tot merge la politie,ii dau sa ia si originalul semnat de mine la ceea a compus si colorat nu stiu ce baiat simpatic re-ntors la islam.
http://i1094.photobucket.com/albums/...tled-2copy.jpg
Abbu, este prima si ultima oara cand ma adresez tie .
A- Niciodata, sub nicio forma, nu am comentat pe blogul tau.
B- Felicitari! Ai invatat sa folosesti Photoshop-ul sau alt program similar. De ce spun asta? Pentru ca se vede clar, in fotografia postata de catre tine, ca fondul este al template-ului acelui blog care a dezvaluit adevarul despre tine. Nu aveai cum sa faci aceasta fotografie decat printr-un print screen si apoi adaugand modificarile de rigoare pentru a ajunge la acest rezultat. Esti un individ mediocru care cu cat se zbate mai tare cu atat se afunda mai rau in nisipurile miscatoare ale propriei mizerii. Nici la falsuri nu te pricepi.
Voi trimite un mail catre RDS cu IP-ul facut public aici de catre tine . Acest IP nu iti apartine cu siguranta.
Eu iti propun sa iti gasesti o activitate mai folositoare. De exemplu , invatarea corecta a limbii romane.
Nu esti sanatos la cap, eu nu te-am injurat si nu am injurat pe nimeni pe niciun blog si nici nu intru anonim nicaieri, ori esti paranoic/a, ori chiar ai ceva la capatana.
nU STIU CE CONFLICTE AI TU CU ALTII DAR NU MAI MA BAGA PE MINE AIUREA IN PORCARIILE TALE, POSTATOR DE NIMIC CE ESTI.
Completare
Raportul de pe acel blog este un raport dat de StatCounter. Atunci cand ai incercat sa falsifici ai omis cateva elemente esentiale. La nimic nu te pricepi cum trebuie ! Rusine !
ma pricep sa te enervez pe tine si asta imi da o mare satisfactie...
cred ca nici n-ai mancat azi sa vezi ce fac,...!!
toti falsificatorii omit...tu crezi ca n-ai omis...??
Maryam...crezi ca esti singura Maryam...
tie o sa-ti zic Maryam de pe rasarit ca sa te culci linistita.
Esti asa de prostanac postator ca nu intelegi nimic ca lumea, te contrazici ca nebunii asa cum ti-am atras ne nenumarate ori atentia.
M-ai acuzat si alta data ca intru pe nu stiu ce bloguri si postez nu stiu ce, esti dus cu capu` mai experiment esuat, asa ca n-o mai da cotita ca nu tine figura.
Din punctul meu de vedere poate de fapt, suleiman sa te lase sa bati campii cum vrei si cat vrei, este problema lui daca permite ca acest loc extraordinar candva, prin ceea ce a transmis si a transformat cu voia lui ALLAH in mintile si vietile multora, sa devina o aparare si nu o prezentare.