zQuote:
Originally Posted by bebe_amour
Nu te-am certat :smile308:
Fetelor , aveti ceva cu mine ?
In ultima vreme toata lumea imi spune ca de ce o cert ...Nu cert pe nimeni :(
Printable View
zQuote:
Originally Posted by bebe_amour
Nu te-am certat :smile308:
Fetelor , aveti ceva cu mine ?
In ultima vreme toata lumea imi spune ca de ce o cert ...Nu cert pe nimeni :(
Eu una n-am nimic cu tine,dar cred ca nu mi-ai inteles postarile,de-asta mi-ai atras atentia....altfel a ce suna "bebe_amour,pe ce te-ai bazat draga mea?"Quote:
Originally Posted by suleiman
:D :D Aici mai ceva decat la topicul cu glume si snoave. :smile16: :smile16:
Bebika mie mi se pare ca adminul este asa de bun sa nici o musca nu atinge , asa ca nu te supara:D :p
nu m-am suparat si nici nu ma supar habibty...dar nu vreau ca admin sa fie suparat pe mine cum ca eu as fi afirmat bazaconii.cand dau cu bata in balta,accept si o bataie daca merit...dar cand nu...:D :DQuote:
Originally Posted by iman_elsayed
dar hai sa nu mai vb despre asta,ce a fost,a fost...ne departam de subiect si n-are rost.
hehehehhee la ce a derivat o discutie despre casatorie:)
mai oamenilor...sa il chem pe Mircea Radu???
sau pe Andreea Marin?:999: :999:
Pai Mircea Radu e cu "all u need is love" pamparam param.....s.a.Quote:
Originally Posted by anna
Andreea Marin e cu surprizele meru...ce sens au ei aici?:D :D :D
dragele mele din cate stiu eu pe acest site sunt cam 90%de romance convertite la islam si vad ca mai toate face-ti o diferenta intre siiti si suniti,oare sotii vau dat aceste invataturi sa gandi-ti ca siiti sunt oile negre ale islamului?sau nu stiti ca este pacat sa face-ti diferenta,islamul inseamna pace cu toti suntem inainte de toate musulmanii ,uitati-va ce se intampla in iraq din cauza acestei diferente,se lupta intre ei ,si mai stiti ca suniti gandesc ca inaintea unui jidan trebuie mai bine omorat un siit,:salam:Quote:
Originally Posted by iman_elsayed
...LOL...LOL...LOL...LOL...Quote:
Originally Posted by emilia
Quote:
Originally Posted by emilia
nu-ti face probleme ca siitii gandesc mult mai rau decat sunii, iar asta ti-o spun pentru ca i-am auzit vorbind, nestiind ca eu inteleg araba.aaa si stiai ca am intalnit siiti care nu-mi strigau baiatul pe nume, pentru ca il cheama Omar?:D :D
Emilia noi respectam decizia ta si tu sti ce e mai bine pentru tine!Ce este sigur,shiiti sunt MUSULMANI!
Ideile diferite,intre shiiti si sunniti,nu le discutam aici.
Deschidem un topic la ISLAM si vede acolo ce se pote face,aici era vorba de o intrebare pusa de ANAMARIA ,referitoare la tutuore!
Va pup:give_rose: si TREBUIE sa ne iubim intre noi :kuzya_01: cu "defectele si calitatile noastre"
O zi buna si binecuvantata :give_rose: tuturor!:give_rose: