nu ma intereseaza arabi draga!
Nu ma intereseaza arabii, eu nu am pomenit nimic de arabi,este vorba de musulmani si nu mai fa confuzii!In ceea ce priveste "arabii" poate tu vorbesti din experienta,pe mine nu ma intereseaza ei!Ma indrept in viata catre lucruri mult mai demne de mine decit arabii!Si tu mai lasa prostiile!Credeam ca femeia musulmana nu este asa de guraliva si-l slujeste pe Allah fara sa faca misto de cineva,poate undeva in sufletul meu va admiram,dar acum,ce-mi ramine sa zic este ca sunte-ti la fel ca si celelatle femei!nimic deosebit1Am vrut sa va cunosc caci mi sa vorbit frumos de voi,dar m-am ca-m inselat un pic tre sa recunosc.Stii cind e vorba de o disputa nu tre sa ataci persoana respactiva,doar puteai sa fii un pic mai diplomata,dar mintea romanului cea de pe urma!
Scuze ca v-am deranjat dar nu era nevoie de batjocura in vorbele voastre cred ca asta era calea cea mai simpla!Dar vorba vine:Nu cere niciodata de unde nu-i!
habar nu ai despre ce vorbesti!
Ai cunoscut personal pe o musulmanca care a dorit sa se ingajeze si a reusit din prima?
Eu am avut o prietena,care era si competenta si multe alte calitati si careia i-a fost foarte greu sa-si gaeacsa un job bine platit,pina ce nu a plecat inapoi in Syria unde s-a angajat fara nici o problema!
Nu mai vorbi daca nu cunost mentalitatile!:smile310: