Originally Posted by huda_alrahim
Daca un copil este bine educat si invatat ce e bine si ce nu este bine, pot sa existe milioane de Barbie pe lume si asta nu o sa ii indeparteze de credinta...
Si ca jocul din copilarie influenteaza felul de a fi al copilului cand acesta va fi mai mare nu este neaparat adevarat...eu cand eram mica ma jucam numai cu ciocanul si cu cu surubelnite...spargeam tot ce prindeam, orice jucarie impreuna cu fratele meu....nu imi aduc aminte sa ma fi jucat vreodata cu papusile, in sensul sa le fac hainute sau sa ma prefac ca sunt mama lor si am grija de ele...cel mult voiam sa vad ce au in ele de spun "mama" cand le intorceai....cautam mecanisme...
Si asta nu inseamna ca acum se mai regaseste ceva din tot ceea ce faceam...nu sunt demolator profesionist, nu am devenit mecanic auto....desi am -----tat mai multe masinute decat toti copiii din cartier si nici nu am ramas un copil problema....ai mei spun ca "m-am indreptat" dupa ce am invatat sa citesc :smile26: copiii pot fi lasati sa mai faca si ce vor...atata timp cat vad la parintii lor lucruri bune...cu timpul ei isi vor da seama cee bine si ce nu... cred ca mai periculos decat papusa Barbie este rasfatul dus la extreme, care este foarte la moda mai ales in familiile cu un singur copil, unde si parintii si bunicii nu stiu ce sa ii mai daca la copil...daca greseste, imediat se gaseste unul sa ii ia apararea....si asa mereu....