asta spuneam si eu,dar tot mi-a placut cartea aia...orice ai zice tu :36_1_21:
Printable View
Hmmmm,as vrea si eu sa citesc cartea.,ca deocamdata dc++ l-am desfiintzat ,o gasesc in librarii oare?
Ati vazut the Valley of wolves Irak?Filmul meu de capatai.
A vazut cineva the Valley of wolves Irak?Filmul meu de capatai.Off,sa nu credeti ca nu as vrea sa va dau mai multe amanunte,dar foarte greu pot trimite mesaje,daca pun un smilies,sau doua puncte sau multe altele,nu mai pot posta,imi spuna ca mesajul e prea scurt sau ca nu am voie sa postez linkuri.Ce sa fac?
Eu mai nou citesc basme de Fratii Grimm :D , inainte sa dorm , ii citesc aminei pana adoarme , apoi imi citesc singura { pana adorm :p } .
A citit cineva " testamentul " , de John Grisham , editura rao ?
Este interesanta , mai ales finalul , daca vreti fac un mic rezumat , ptr curiosi :scenic:
:36_1_21: :36_1_21:
fetelor...recomand cu mare dragoste filmul :"The message(1976),varianta in engleza...e superrrrrrrrrrrrrr.....:36_1_21: :36_1_21: ....si in plus o sa fie de mare folos fetelor abia convertite la islam:smile06: ....
Allah sa va protejeze pe toate.....:o :smile01:
ps:puteti sa gasiti filmul(cam pe bucatele) pe youtube.
al salam aleykum wa rahmatu Allah wa barakatuh
si mie mi-a placut tare mult filmul Ar-Risala (The messege), e un film foarte interesant, foarte frumos facut si foarte educativ.
Am si traducere la el pentru cele care vor sa il vada si nu stiu limba engleza.
Din pacate nu mai am timp sa privesc filme dar imi placeau tare mult documentarele despre islam si al hamdu li Allah sunt foarte multe.
De asemenea va recomand:
An Islamic History of Europe
Turning Muslims in Texas