Ce ma fac, ca nu stiu sa trimit mesaj privat si trebuie sa iau legatura cu tine, sarah-nour? poti sa imi trimiti tu un mes privat , in care sa imi dai un nr de telefon? o surioara este interesata sa cumpere dar nu are net:o
Printable View
Ce ma fac, ca nu stiu sa trimit mesaj privat si trebuie sa iau legatura cu tine, sarah-nour? poti sa imi trimiti tu un mes privat , in care sa imi dai un nr de telefon? o surioara este interesata sa cumpere dar nu are net:o
gata am rezolvat. mersi la toata lumea:kuzya_01:
va pup pe toate:999:
Buna,fete,si eu sunt interesata de sacouase mai lungi si camasi simple mai lungute ....dar nu am voie sa trimit mesaje private.....poate imi lasati inmesaj un id,ceva.Shukran,pupici.
salaam aleikum,
Modelele tale sunt superbe... Eu locuiesc acum in Turcia si sa imi gasesc haine potrivite e unul din impedimentele adaptarii la o alta tara:)... as vrea f mult sa comand 2 dintre ele, cum pot sa fac asta? si la ce pret?
Multumesc
ooo, daca as fi eu in turcia acum, imediat as da o fuga in bazar
:salam:
Credeti ca daca stai intr-o tara cu populatie majoritar musulmana gasesti si haine islamice la toate colturile ?
din pacate nuuuuuu.....
nu gasesc, sau poate nu stiu eu unde sa caut....
nu imi plac modelele cu multe broderii
bilute
gemulete colorate etc
vreau ceva elegant
o tunica frumoasa
ceva cu bun gust
modelele astea sunt superbe, exact ce visam sa gasesc
va pup
Elif1977,dar unde stai in Turcia?Eu trec pe acolo in fiecare vara si am cumparat din Istanbul exact ceea ce doresti tu,din bazarul din zona turistica-zona Aksaray,bazarul de langa moscheea Sultan Ahmad sau Moscheea Albastra.Daca locuiesti in Istanbul,spor la cumparaturi.Si unde mai pui ca preturile sunt foarte bune.De exemplu pe un pardesiu de blugi am platit 40$,iar pe o haina din piele,model nou,superba,numai 60$ si lista continua.
Nu la toate colturile dar din 4 tari cu populatie majorita muslmana in care am fost alhamdulillah a fost imposibil sa nu gasesc FOARTE MULTE, din nefericire nu stiu ce a fost in capul meu ca nu mi-am luat decat numarate de degete (de ma maini si de la picioare:D) toale:D, culmea culmilor e ca cele mai multe mi-le-am luat tot de aici sau oricum din tari fara legatura cu islamul.:(
Da` data viitoare nu mai fac greseala;).