Quote:
Originally Posted by
hannen
Nu vreau sa fiu iar gica contra,dar parca exageram...
Nu avem voie sa mincam!De restul nu ni s-a poruncit exact .
Nu inteleg de ce nu se cade la un comun acord asupra acestor chestiuni interpretabile.Sincer,e deja obositor.
Baticul ba-i cu fatza(niqab),ba fara,ba cu culori,ba fara,carnea ba halal ,ba nu halal,ya rabb!!
Oare cind ne hotarim cum trebuie si cum e corect?Atitea interpretari ,atitea opinii ...:( :( :(
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
...draga surioara, tu nu vei fi NICIODATA gica contra...si fie ca Allah ta'ala sa te rasplateasca pentru inima ta plina de credinta, inshaallah!...
...noi nu avem voie sa mancam nu numai carne de porc, ci nici de caine, sau de animale de prada, pentru ca sant considerate naajis, murdare... la porc, toate partile sant impure...oare ai atinge carnea de porc, ai praji in ulei in care s-a prajit porc sau ai gati in vase in care s-a gatit porc, fara sa le speli biiiiiine ???...
... pielea de porc...unii invatati sant de parere ca ea nu devine pura, nici dupa tabacire...wa Allahu alim...insa, atat timp cat nu risc sa umblu descultza, daca nu-mi cumpar pantofi de piele...(cel putin atunci cand stiu ca este de porc)...inshaallah, o sa evit acest lucru...:o
...nu mi-o lua in nume de rau, surioara, am considerat ca este bine de stiut!...insa fiecare face, cum crede mai bine de cuviinta...:give_rose:
assalamu alaikum wa rahmatu-llah