:salam:
Si ce este asta? Ca eu nu stiu nici araba nici engleza. Scrie pe ele vreo editura, vreun autor? ma refer pe cele care incep sa nu mai fie bune...:mad: :(
Printable View
:salam:
Si ce este asta? Ca eu nu stiu nici araba nici engleza. Scrie pe ele vreo editura, vreun autor? ma refer pe cele care incep sa nu mai fie bune...:mad: :(
:salam: am facut comanda si eu la editura din Egipt insa este o saptamana si nu mi-au raspuns cred ca au epuizat deja stocul si acolo , mai aveti alte surse?:scenic: :scenic:
PS: eu caut carti in limba romana pentru persoane care doresc sa citeasca despre Islam insa care nu cunosc limba engleza
SALAM ALEYKUM WA RAHMATU Allah wa barakatuh
sarah pentru carti in limba romana poti face comanda aici
http://www.islamulazi.ro/comanda/index.html
inshAllah sa le primesti
cat despre egipt ai rabdare ca le trimit iti vin direct acasa inshAllah au multe comenzi si trimit eu deja am primit inca o serie de carti al hamdu li Allah si sunt foarte frumoase si interesante Allah sa ii rasplateasca
Am vazut ca acest subiect e inchis si totusi am primit pe mail intrebari legate de acest subiect .
Daca ceea ce a fost in acest subiect este inca valabil va rog sa deschideti un subiect nou ...