Baraka ALLAHU fiiki imanica, Inshaa ALLAHa sa fim cu toii dintre aceia...ya Rabb!!!
Printable View
Baraka ALLAHU fiiki imanica, Inshaa ALLAHa sa fim cu toii dintre aceia...ya Rabb!!!
Asalamu aleikom wrahmatullah
Ca de fiecare data este o placere sa recitesc postarile voastre.Si mai ales acest subiect care nu plictiseste nici o inima..Subhan Allah...de fiecare dataa cand te simti gol e bine sa-ti amintesti de Gradinile Paradisului....inca o data Allah sa fie multumit de familia Abdulescu;) si de toti cei care au postat la acest minunat Subiect amen amen aman.
ALLAH BARIK FIKUM
asalamu alaykom wa rahmatullah wa barakatu. AstaghfirAllah dar pe mine acesti Hurii ma inebunescc si m-au facut sa il inebunesc si pe sot ~X( nu stiu de ce dar imi e greu sa accept si numai ideea de 72 :O:O:O:O :((....Sotul imi spunea ca el ma vrea numai pe mine si aici si in viata de apoi :D se poate asa sau TREBUIE sa aibe cel putin 2 ? :((:(( Allah sa ma ierte pentru gandirea mea...Si inca ceva de exempu daca sotul meu ar fi intr-un nivel mai ridicat si eu mai jos, sau invers, cum o sa fim impreuna????
:salam:
Draga mea, oare nu se cuvine ca atentia noastra sa fie indreptata inainte de toate catre castigarea acestui paradis?
Oare suntem asa de siguri ca este locul nostru rezervat?
Avem aceasta certitudine?
Daca raspunsurile ar fi eminamente afirmative (si nici atunci nu ar trebui sa ne indoim de justetea si intelepciunea divina), ai putea (?!) sa-ti chinui sufletul cu aceste ganduri.
Insa, crede-ma ca sunt atat de multe altele care ar trebui sa ne ingrijoreze in acest traseu al vietii de acum, incat pana la destinatia finala avem atat de oprit in atat de multe...statii si...serviceuri.
In ceea ce ma priveste, acum (!) spun, Inshaa ALLAH sa fie sotul meu in Jennat si sa aiba toste aceste hurii cu credinta certa ca ALLAH este Cel mai Intelept!
Macar sa fim noi in Jennat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inshaa ALLAH! YA RABB!
Crezi ca cel care a facut ca un marocan sau un chinez sau un sirian sau un etiopian sa intalneasca o brazilianca sau o romanca, o filipineza sau..................din atatea miliarde de oameni si a pus intre ei Mila si Indurarea Lui facandu-i sa se uneasca in aceasta viata nu are puterea ca in Jennat sa aduca pe cei de jos la intalnire cu cei de sus?
Am sa`i zic domnului din "dotare" ca nu e singurul egiptean chinuit de nevasta.Vad ca mai sunt de astia ca noi (ca si pe mine ma apuca curiozitati de astea la care e musai sa raspunda bietul).Sunt curioasa ce reactie o sa aiba dar cam banuiesc (o sa le plinga de mila tuturor egiptenilor care si-au luat neveste romance,hahaha)
asa este dar sunt inca incepatoare si nu stiu prea multe :) inshaAllah sa imi vina mintile in cap :)multumesc pentru raspuns
Mashaa ALLAH, ce bine de tine, ai atata timp in fata sa inveti si sa ajungi dintre cele mai bune, sa nu pierzi timpul cu lucruri inutile ca sa nu ai mai tarziu dupa ce plange...sincer, eu acum as vrea sa am 18 ani, mai putine obligatii, mai putine pierderi, mai mult timp...............................
ALLAH sa fie multumit de tine.
Valei,babushca(maryam) hai sa ne uschim de aici.Adu bastonul si proteza da?Ai citit bine da?18 ani!!!noi ce sa zicem 18 de doua ori?hahaha!
Multi inainte Maryem,Allah sa`ti sporeasca stiinta si credinta.(marturisesc ca`s curioasa tare cum de v-ati gasit si luat la o virsta asa frageda...deh,curiozitati de baba screlozata)
I-am zis si lui (si nu numai!) mult timp inainte sa inceapa "isteria" cu telenovelele romanesti ca daca m-as apuca sa scriu o carte ar deveni best seller. Inca nu e timpul pierdut...daca ma gandesc ca aveam 19 ani cd l-am cunoscut pe sotul meu chiar ca sunt o babusca. Alhamdulillah!