-
Pai si pe aici femeile sunt 99 % brunete, asa ca banuiesc ca se aplica aceeasi regula, barbatii vor ceea ce li se pare mai greu de obtinut ( si iar revenim la topicul initial:)))
sotul meu rade ca fata mea striga ca eu nu sunt turcoaica, ca sunt straina si sa ma taxeze mai mult in bazar:)))))))))))))))))
-
Ba nu este deloc ok sa ceri in Siria un asa mahar,veniturile sunt destul de mici,de asta am spus ca barbatii incep sa se casatoreasca f tarziu ca varsta.Dar daca asa se cere,asta este.Eu nu am aceeasi parere.
-
Na deviere de la subiect:D si in yemen e asa, cu mahr, cu pretentiile fetelor dar si barbatii au pretentii destule. Conteaza si din ce familie sunt amandoi, nu prea se casatoresc sub statutul lor social. Si nu le place casatoria din afara, nici macar cu araboaice din alte tari darmite cu straine si albe cica palide le numesc.... Sunt cam rasisti... Mie una nu imi convin familiile astea asa extinse, cu matusi cu verisori cu povesti, tot vizite si fiecare se baga in viata celuilalt
Si fiecare nunta trebuie sa fie mai ceva ca cealalta ca sa nu cumva sa te barfeasca vecinii. Ce conteaza cu cine se casatoreste fiul, fiica ta daca e om bun, musulman bun...Nu inteleg dar in fine
Si pe deasupra cerinta cea mai tare este sa fie fata cat mai tanara, deja eu la 23 de ani cand ne-am casatorit eram batrana pentru sotul meu cu 2 ani mai mare. daca aveam vreo 16,17 era bine
-
Dar,am si eu o intrebare pt cele "plinute":cum va simtiti cand pe langa voi trec fete (femei)ingrijite si cu siluete de invidiat?Sau nici nu observati?
-
assalamu alaikum
draga sora daca esti mai plinuta, asa cum spui tu, nu inseamna ca esti si neingrijita...iar asta cu silueta de invidiat este ceva relativ, zic eu...as putea spune de cineva cu cateva kg in plus ca mi place cum arata si poate ptr mine ar avea o silueta pe care sa o invidiez si poate tie, in acelasi timp, ti s ar parea groaznica...asa ca alhamdulillah ptr ce avem, nu putem si nu suntem perfecti niciunii....inshaaLLAH sa avem vointa si puterea sa fim asa cum ne vor si plac sotii nostrii , sa fim asa cum Allah subhanahu wa ta ala ne vrea sa fim ca buni musulmani...numai si numai inshaAllah ptr raplata Lui...
inshaAllah sa aveti zile de Ramadan binecuvantate dragi surioare:give_rose:
-
Dar,am si eu o intrebare pt cele "plinute":cum va simtiti cand pe langa voi trec fete (femei)ingrijite si cu siluete de invidiat?Sau nici nu observati?
Eu sunt din categoria plinute si ingrijite si care isi da silinta sa arate bine. Adica cum nu le observam? Cu siguranta ca da, dar in niciun caz nu le invidiez, e problema fiecaruia cate kg are. Prea putin ma intereseaza cate kg are cineva sau uite cutarica ce silfida este, cand interactionez cu o femeie nu ma intereseaza silueta ci laturile personalitatii ei. In rest felicitari silfidelor si sper sa nu uite ca nu silueta il face pe om.
-
:DFara suparare,cam greu de crezut,pentru ca eu am auzit o vorba care este adevarata:"barbatii se uita dupa femei si femeile tot dupa femei."
Ramadan karim tuturor!
Fie ca Allah sa ne primeasca rugaciunile,rugile,pomenirile,faptele bune si postul!Inshaalla sa avem toti un post rasplatit cu Raiul in Ziua de Apoi!
A M I N !
-
Inshaalla sa ne usureze Allah postul si sa ma iertati daca v-am suparat cu ceva,cu intentie sau fara!
-
Inshallah dragele mele, sa ne usureze Dumnezeu postul si la sfarsitul lui sa ne dea forma aia fizica dupa care tanjim sau nu cu toate :))) si sa ne dea si intelepciunea sa o acceptam:)
A si sotilor nostri sa le creasca/micsoreze dioptriile ( dupa caz), sa ii faca Allah sa ne vada frumusetea interioara , balaie si zvelta, inaintea frumusetii fizice , cateodata bruneta si mai putin zvelta:P